Beren Saat Sinemada Yine Yokları Oynadı !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Büyük oyuncu kadrosunun yanında Beren Saat'in de oynadığı Gergedanlar Mevsimi ilk üç günde ancak 20.441 kişi tarafından izlendi. Beren Saat'in bundan önceki sinema filmi Gecenin Kanatları filmi büyük gürültüyle vizyona girse o da gişede hüsrana uğramış 341.382 kişi tarafından izlemişti . Beren Saat televizyondaki başarısını bir türlü beyaz perde de gösteremesi dikkatlerden kaçmıyor

Favori forumum.net Özel

sinema oyuncusu ve tv oyuncusu diye 2tur oyuncu vardir.Beren tv oyuncusudur..

Film faktörü de önemli. Siyasi filmlerde oynuyor genelde ve o tarz filmler pek seyirci cekemiyor sinemaya şimdilerde.

Yalniz burada faktör sadece Beren Saat degil..

haklısın sinema oyuncusu ve tv oyuncusu diye iki gurup var ama Beren ne tvde oynayabiliyor nede sinemada :)))))

hacim istersen izlenme ornlarini tartisalim:X tv de acik ara zirvedeki yerinin belli. bi o kadar sinemada dipte.Oyunculugunu tartisip kendimizi yormayak:X

Berbat oyuncu dip yapmış :d

- - - Ekleme - - -

Agb yok sinemada tabi :d

oyunculugu olmasa izlenmez dimi? hadi onu gectim basrol olmaz dimi?

asil soru senin birine oyuncu demen icin hangi vasiflari tasimali.bu vasiflari yazarken tasiyor mu tasimiyor yaz sana bi zahmet:)

herkes dizilerde başrol oynar bak çocuklar duymasına oyuncu kökenli hemen hemen kimse yok :))) çünkü herkes kendini oynar bunda sorun lmaz.. oyuncu iki farklı karakteri iki farklı şekilde çıkarabilendir. sen her dizide aynı şekilde oynarsan sana oyuncu pek denmez. beren saat biraz aşkı memnuda biraz farklıoynadı ama onun dışındaki bütün rollerinde aynı kadın. bundan dolayı yarım oyuncu diyebiliriz berene :))

Film İranlı yönetmenin çektiği Türk-İran yapımı ortak bir film ve Beren Saat filmdeki başrollerden biri değil. Ayrıca fazla salonda da gösterime girmemiş zaten. Bu filmden gişe başarısı beklemek hata olurdu zaten. Beren Saat'in yerinde kim olursa olsun durum aşağı yukarı aynı olurdu. :)

Film İranlı yönetmenin çektiği Türk-İran yapımı ortak bir film ve Beren Saat filmdeki başrollerden biri değil. Ayrıca fazla salonda da gösterime girmemiş zaten. Bu filmden gişe başarısı beklemek hata olurdu zaten. Beren Saat'in yerinde kim olursa olsun durum aşağı yukarı aynı olurdu. :)

beren başarısız oluna hep film şuçludur zaten :)))) fragmanda berende bol bol var ama :))) berenin demekki bir kitlesi yok bu rakamlar bu gösteriyor. kenan imirzalioglu bile her filmi belli bir çizgide izleniyor

Sinema da iş oyuncuda bitmiyor nede olsa ucunda para var :) önemli olan Filmin konusu. Mesela Kenan imirzalioglu da TV de reyting garantili ama sinemada oda başarılı olamiyor

beren başarısız oluna hep film şuçludur zaten :)))) fragmanda berende bol bol var ama :))) berenin demekki bir kitlesi yok bu rakamlar bu gösteriyor. kenan imirzalioglu bile her filmi belli bir çizgide izleniyor

Ben fragmanına rastlamadım hiç tvde yayınlanıyor mu bilmiyorum ama billboardlarda falan filmin afişinde Beren Saat gözükmüyor Türklerden Yılmaz Erdoğan ön planda sadece. :)

Yasin93'ün dediği gibi sinemada işin ucunda para var. Gerçekten iyi bir film olduğuna inanmadıktan sonra Beren Saat varmış hadi gidelim demez zaten kimse. :)

Sinemada gişe garantili belki de tek bir isim var: Cem Yılmaz. Buna karşın onun da geri planda olduğu Şahane Misafir filmi 160bin izlenmiş billboardlarda falan Cem Yılmaz sanki başrolmüşçesine tanıtım yapılmasına rağmen. :)

fragmanı gördüm monica kadar berenin görüntülerü vardı reklam olarakta dönüyor mu bilmiyorum amas inema programlarında gösteriliyor.. yani filim ve dizi iyi olmazsa kimsenin öyle seyircisi yok bende onun için öyle başlık atım zati. forumda aşırı beren hayranları varda :)))))))))

Beren'in televizyondaki basarisi ortada, bence Beren'i tartismak yersiz. Sinema cok farkli bir sektor, seyirci parasiyla gidip izliyor. Bu nedenle cok iyi reklam istiyor, insanlari projenin iyi olduguna inandirmak gerekiyor. Sinemada kisiler veya iyi oyuncu yoktur, sinemada bir butun vardir.

haber gerçeklerle alakasızda olsa başlık ve konu vadici arkadaşlarımıza sevinçten taklalar attırcak cinsten :)) konuyu açan beyazsoy arkadaşımızı forumun nabzını tutan ve ona göre konu açan değerli bir şahsiyet olarak kutluyor başarılarının devamını diliyorum :))

ikisi farklı şeyler tv de drama izliyoruz sinemada daha çok komedi izleniyor türkiye de.

ikisi farklı şeyler tv de drama izliyoruz sinemada daha çok komedi izleniyor türkiye de.

birde bahse konu olan sinemada beren başrol değil sadece katkı sağlamış o filmin başarısı veya başarısızlığı üzerine berene yüklenmek akla ziyan davranış şekli, bu durumdan mutluluk duyan arkadaşları kıskanıyorum:))

haber gerçeklerle alakasızda olsa başlık ve konu vadici arkadaşlarımıza sevinçten taklalar attırcak cinsten :)) konuyu açan beyazsoy arkadaşımızı forumun nabzını tutan ve ona göre konu açan değerli bir şahsiyet olarak kutluyor başarılarının devamını diliyorum :))

destere berenin oynadıgı 3 filimin durumu ortada

1.si güz yangını klasik beren rolü faişe rolünü oynadı film 550bin
2. filminde sevişti 370 bin
3. filminde de bişyeler yapmış ama izlemedim :))) giriş haftası 20 bin

bu rakamlar bir varlık görüyorsan başlık yanlış olur. ama her filminde düşen ivmesi var