Beren Saat Kendi Gününde Kendi Saatinde Ekranlara Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelsin harbiden sevindim esit koşulda nasıl ezileceğini görecez
Ocak ayı vadi tavan yapar fark yiyecek fark

- - - Ekleme - - -

Aşkı memnu nereye ambargo koydu ya vadi 3 ay ara verdi öyle geçebildi vadi eziyodu

- - - Ekleme - - -

Aşkı memnu nereye ambargo koydu ya vadi 3 ay ara verdi öyle geçebildi vadi eziyodu

Aga bunlar bilmiyo iste saniyorlar ki aski memnu geldigi Gibi vadiyi gecti

- - - Ekleme - - -

A/B'de sürpriz yapabilir Intikam..

Beklenen bir gelişme bence ama A/B'de 7'ye varan reytingler alan Umutsuz Ev Kadınları'na yazık olacak. Büyük ihtimal PT2'de devam edecek dizi.

Veda da var.. Bu hafta oranlari yükselmisti.

Ya veda konusunda da öyleydin ezdik geçtik görcez ocakta bu mesajlar kayıt altında

Bu dizi kalkar, UEK tekrar eski yerine gelir

O zaman öyle demiyodun vadiyi geçemeyecek pana yapacağını bilir ocakta vadi coşuyo her yıl

Dizi Fahriye'nin üzerine kurulu degil Revan. Ayrica Fahriye çok basarili performans sergiliyor Veda'da ve dizi bu hafta yükselise geçti.
Onu biliyorum. Ama Fahriye yine de Beren değil. Bu rolde Beren olsaydı dizi zirveyi çoktan ele geçirmişti

Bu dizinin tutması zor diyorum, Beren var diye tutar demeyelim...

Vadi illuminatiye girerse sanmıyom ama vah berenin haline

Arkadaslar artik hiç bir dizi için 'kesin tutar' diyemiyoruz. Önce tanitimlari bekleyelim, genel Türk konusunu ona göre tahminlerimizde bulunalim

İlk bölümde tecavüz ederler sonra ellerler hep zirvede kalır 😉

Arkadaslar artik hiç bir dizi için 'kesin tutar' diyemiyoruz. Önce tanitimlari bekleyelim, genel Türk konusunu ona göre tahminlerimizde bulunalim

Kesin tutmaz da denmez ama tutması çok çok zor, ilk bölümü en çok izlenen bölümü olabilir...