sen de oruçsun galiba,cümlenin yarısını okumuşsun.Bana göre tek en iyi dizisiTek iyi dizimi ?
S.G.A.T Oruçsun ne söyleyeceğini bilmiyorsun herhalde ?
Berenimin oynadığı her dizi muhteşemdir , efsanedir😉
Fatmagül'ü bunun dışında tutalım bence canım. :GDG:Tek iyi dizimi ?
S.G.A.T Oruçsun ne söyleyeceğini bilmiyorsun herhalde ?
Berenimin oynadığı her dizi muhteşemdir , efsanedir😉
Hayır tabiki tamamını okudumsen de oruçsun galiba,cümlenin yarısını okumuşsun.Bana göre tek en iyi dizisi
doğru,ama kalan oyuncular çok çok iyiydiBence o dizi de de kötü oynuyordu
Canım Fatmagül'de ilk bölüm istisnası var sadece :
Fatmagül'ü bunun dışında tutalım bence canım. :GDG:
ne Oktay Kanarca`nnın reytingi yok mu?anti berenizm zuhahahaher dizisi çok iyiydi arada yardımcı rolde oynadığı hariç onda da başrol oktay kaynarca-ece usluydu reytingi olmayan isimler
kız hakkıyla oyunculuk yarışmasında 2. olarak geldi buralara türkiyenin önünde haftalarca yarıştı buradaki birkaç anti yorum pek de önemli değil
doğru,ama kalan oyuncular çok çok iyiydi
Hatırla Sevgiliden bahsediyorsan bence o da çok başarılı bir dönem dizisiydiBen bir tek bir dizisi vardı atv de ona bakmıştım orda da çok kötüydü
konunun başlığına bana göre yazmam doğru olmazdı@S.G.A.T. Konunun içeriğinde "bana göre" yazmışsın ama başlıkta atlamışsın yazmayı.
Beren Saat`in oynadığı her dizi güzeldir. Fatmagülü çok az izledim, sebebi domestik bir dizi olması.
ne Oktay Kanarca`nnın reytingi yok mu?
Hatırla Sevgiliden bahsediyorsan bence o da çok başarılı bir dönem dizisiydi
hepsinin mantıklı bir açıklaması vardı.Normal senaryoyla dizisinin tutmaması mümkün olmayan bir isim Oktay Kaynarcason 6-7 yılda her dizisi yayından kaldırılan bir isim
hepsinin mantıklı bir açıklaması vardı.Normal senaryoyla dizisinin tutmaması mümkün olmayan bir isim Oktay Kaynarca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?