sen de oruçsun galiba,cümlenin yarısını okumuşsun.Bana göre tek en iyi dizisiTek iyi dizimi ?
S.G.A.T Oruçsun ne söyleyeceğini bilmiyorsun herhalde ?![]()
Berenimin oynadığı her dizi muhteşemdir , efsanedir😉
Fatmagül'ü bunun dışında tutalım bence canım. :GDG:Tek iyi dizimi ?
S.G.A.T Oruçsun ne söyleyeceğini bilmiyorsun herhalde ?![]()
Berenimin oynadığı her dizi muhteşemdir , efsanedir😉
Hayır tabiki tamamını okudumsen de oruçsun galiba,cümlenin yarısını okumuşsun.Bana göre tek en iyi dizisi![]()
doğru,ama kalan oyuncular çok çok iyiydiBence o dizi de de kötü oynuyordu
Canım Fatmagül'de ilk bölüm istisnası var sadece :
Fatmagül'ü bunun dışında tutalım bence canım. :GDG:
ne Oktay Kanarca`nnın reytingi yok mu?anti berenizm zuhahahaher dizisi çok iyiydi arada yardımcı rolde oynadığı hariç onda da başrol oktay kaynarca-ece usluydu reytingi olmayan isimler
kız hakkıyla oyunculuk yarışmasında 2. olarak geldi buralara türkiyenin önünde haftalarca yarıştı buradaki birkaç anti yorum pek de önemli değil![]()
doğru,ama kalan oyuncular çok çok iyiydi
Hatırla Sevgiliden bahsediyorsan bence o da çok başarılı bir dönem dizisiydiBen bir tek bir dizisi vardı atv de ona bakmıştım orda da çok kötüydü
konunun başlığına bana göre yazmam doğru olmazdı@S.G.A.T. Konunun içeriğinde "bana göre" yazmışsın ama başlıkta atlamışsın yazmayı.
Beren Saat`in oynadığı her dizi güzeldir. Fatmagülü çok az izledim, sebebi domestik bir dizi olması.
ne Oktay Kanarca`nnın reytingi yok mu?![]()
Hatırla Sevgiliden bahsediyorsan bence o da çok başarılı bir dönem dizisiydi![]()
hepsinin mantıklı bir açıklaması vardı.Normal senaryoyla dizisinin tutmaması mümkün olmayan bir isim Oktay Kaynarcason 6-7 yılda her dizisi yayından kaldırılan bir isim![]()
hepsinin mantıklı bir açıklaması vardı.Normal senaryoyla dizisinin tutmaması mümkün olmayan bir isim Oktay Kaynarca![]()