Beren Saat Dövüş Sahnesi | Sezon Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Bu Perşembe yayınlanan "intikam" dizisinde Beren Saat`in dövüş sahnesi vardı.

Muhteşem Sezon Finali ile sezona veda eden dizide dövüş sahneleri orjinali ile birebir gitmese de Türkiyenin en kaliteli dövüş sahneleri arasında yer aldı. İşte o sahne:

Moderatörün son düzenlenenleri:
açıkçası ben çok iyi bıuulmadım ama 2.sezon için iyi bir başlangıç oldu :A en güzel yeri sondaki 'hadi öldür' derkenki beren tavrı

Muhteşem olmuş, Beren yine döktürdü. İşte gerçek oyunculuk, gerçek profesyonellik budur.

Bende pek beğenmedim. Yağmur'un Emre'yi dövdürme emri veren adamla kavga ediş sahnesi daha gerçek duruyordu...

Ses efekti ne yaa:T Mesude Eraslan
dislikes.png

Çok güzel değil ama idare eder. :) En azından gerçek bir oyuncunun yapması gereken gibi farklı karakterler canlandırıyor. :)

bu ne la 1 dk izledim resmen çizgi film :( ses efektleri ne öyle berbat bile az kalır Allah ım ya kalite diye konu açmış bi de gerçekten çok kötü :(

Beren çok iyiydi ama mesude erarslan mahvetti adeta.Çekim kalitesi o kadar kötüydü ki.

En kötü haliyle bile kalite dersi verdi diğer dizilere.

En azından Beren arabanın ön koltuğundan binip bagajından çıkmadı. :kiki:

Neden ya? :(

Yabancılara göre kötü olabilir ama bence Türkiyedeki dövüş sahnelerine göre gayet iyiydi. :)

Efektler falan inanılmaz kötü olmuş. Mesude Erarslan dram sahneleri çekmeye alışık olduğundan bu tarzda çok acemi herhalde. Kimse "ne yapıyoruz biz böyle" dememiş mi ilginç. :(

Efektler falan inanılmaz kötü olmuş. Mesude Erarslan dram sahneleri çekmeye alışık olduğundan bu tarzda çok acemi herhalde. Kimse "ne yapıyoruz biz böyle" dememiş mi ilginç. :(

Aslında Sezon Finaline kadar olan dövüş sahneleri çok iyiydi. Bu onlara göre oldukça sönük kaldı.

Revengedeki dövüş sahnesi çok daha iyiydi. Bir de bunu izle:

Moderatörün son düzenlenenleri: