Beren Saat İsyan Etti...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acaba bu sahneleri beren kimin için oynuyor )) sen morana kadar öpüş sonra abazan de )) dön bak senin hayranların kimler .kimler sayesinde ekmek yiyorsun.. hem yap et sonra rahatszı oluyorum bunların büyütülmesinden de. ne güzel ik türlü rekalamını yap ( hem öpüşmenin reklamı hemde etik abidesi olarak) biraz samimiyet beren ... bu sahnelerin büyütüleceği ilk okul talebesi bile biliyor sen mi bilmiyorsun yani ))) rahatsı oluyorsa oynamazsın olur biter de bu sahneler biterse acaba sen var olur musun o da şüpheli)))) dizisinin reytingi düşdüğünde dekolteli kıyafetleri hemen giyersen bu haberlerden rahatszı oluyorum pozları çok sahte durur

yereli yaklayamadan kimse üneversal olmaz. üneversale katkın olması orda yok olmamak için yerelini iyi bileceksin ne demiş yunus emre boşuna dememiş İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır
Ben kendimi çok iyi biliyorum zaten, bu universal olmam için yeterli. Sadece kendi kültürünü bilmen üniversal olmanı sağlamıyor, tüm dünya ağları hakkında da fikir sahibi olman lazım, ama bazıları olayı etnik merkeziyetçiliğe bağlıyor. Bağladıkları için de universal dışı kalıyorlar ve haliyle bu dışlanma neticisinde merkeziyetçilik öne atılıyor ama bu oldukları durumu onarmıyor.

acaba bu sahneleri beren kimin için oynuyor )) sen morana kadar öpüş sonra abazan de )) dön bak senin hayranların kimler .kimler sayesinde ekmek yiyorsun.. hem yap et sonra rahatszı oluyorum bunların büyütülmesinden de. ne güzel ik türlü rekalamını yap ( hem öpüşmenin reklamı hemde etik abidesi olarak) biraz samimiyet beren ... bu sahnelerin büyütüleceği ilk okul talebesi bile biliyor sen mi bilmiyorsun yani ))) rahatsı oluyorsa oynamazsın olur biter de bu sahneler biterse acaba sen var olur musun o da şüpheli)))) dizisinin reytingi düşdüğünde dekolteli kıyafetleri hemen giyersen bu haberlerden rahatszı oluyorum pozları çok sahte durur

yereli yaklayamadan kimse üneversal olmaz. üneversale katkın olması orda yok olmamak için yerelini iyi bileceksin ne demiş yunus emre boşuna dememiş İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır
berenin hayranlarının çoğu abazan olsa dizisi 20 reyting alırdı dizide 2-3 saniyelik öpüşme 10-15 saniyeye çıkıyor

berenin hayranlarının çoğu abazan olsa dizisi 20 reyting alırdı dizide 2-3 saniyelik öpüşme 10-15 saniyeye çıkıyor
aşkı memnudaki sevişmeye iyada fatmagüldeki tecavüzü ballandıra ballandıra uzun uzadıya izin veren rtük yok hacı artık sade bir öpüşmeye izin veriyorlar anca o da 3 reyting oluyor ne yaparsın işler kesat ))))

aşkı memnudaki sevişmeye iyada fatmagüldeki tecavüzü ballandıra ballandıra uzun uzadıya izin veren rtük yok hacı artık sade bir öpüşmeye izin veriyorlar anca o da 3 reyting oluyor ne yaparsın işler kesat ))))
merak etme yeni yöntemelr bulunur abazanları çekmek istenirse fanteziye vurulur olay :) b uarada intikamda senaryosunda öyle sahneler yok zaten abazanlar için dizi kabul etse bunu kabul etmezdi beren :)

merak etme yeni yöntemelr bulunur abazanları çekmek istenirse fanteziye vurulur olay :) b uarada intikamda senaryosunda öyle sahneler yok zaten abazanlar için dizi kabul etse bunu kabul etmezdi beren :)
rtük izin verseydi olurdu hacı merak etme bizimkiler yatak ve öpüşme sahneleri abartmakta üstlerine yok giydikleri kıyafetleri nasıl abartıkları ortada)))

Çok doğru konuşmuş Beren'im.konu saptırılmamalı.Bunu artık sadece Tv'de değil insanlar göz önünde bile yapabiliyor fakat Beren yaptığı zaman olay oluyor.Ben her ne kadar desteklemesem de bu gibi olaylarlar olağan karşılanmaya başlandı artık.Dışarıda kiler olağan karşılanıyorsa,sinemada yapılanda olağan karşılanmalıdır.

Hoşlandığım biri değildir Beren ama doğru söylemiş. Alt tarafı öpüşme sahnesi. Bu sahnelerin bu kadar tepki çekmesi, konuşulması bile insanların bastırdıkları cinsel dürtülerinden ve cinsel gelişimlerini tamamlayamamalarından kaynaklanıyor. Bunun diğer adı da abazalıktır evet. Televizyonda bu tarz sahnelerin aşırıya kaçmasını, milletin gözüne gözüne sokulmasını çok doğru bulmuyorum o ayrı, ama sinema bu. Yani para ödüyorsun ve bilet alıyorsun. Yanlış olduğunu düşünen, günah olduğunu düşünen, ayıp olduğunu düşünen izlemesin izlettirmesin kardeşim, ama mümkünse de yargılamasın. Ne haddine?. Filmin içinden çekilmiş bir sahneyi alıp hala 80'lerden kalma basit magazin hareketleriyle haber yapmak, bazı şeylerin aşılamadığının göstergesi. Öpüşme yahu alt tarafı.

Düşünceler farklı olabilir ama 2000li yıllarda peçeyle oynayıp el elemi tutuşsunlar. Gerçi yine ayıp olur, olmadı mozaikleriz ellerini RTÜK tarzı :A

Öpüşme sahnesini hala pek umyrsamayanlar var sanki güel bir şeymiş gibi milletin hanımını öpüyorlar ayıp ya hadi onu geçtim sevişme sahnelerine ne demeli ?

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy