"Bereketli Topraklar" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,886
Puanı
1,060
G2Z9wR-X0AAj6ut

"Bereketli Topraklar" dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu, senaryosunu Hasan Tolga Pulat ve Ozan Ağaç'ın kaleme aldığı başrollerinde; Engin Akyürek, Gülsim Ali, Sarp Akkaya, Yiğit Koçak, Belçim Bilgin, Ayşegül Günay, Bahar Süer ve İlayda Akdoğan gibi isimlerin yer aldığı dizi Pazar akşamları izleyiciyle buluşacak.

"Bereketli Topraklar" ilk bölümüyle 2 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

senaryo vasat fakat kesin tutar. çarpıntı ile sahtekarlara geçmiş olsun. töre-namus-aile-toprak - düşman ailelerin aşık çocukları. çok komik. birakın bunları 1 tane gerilim dizisi yapın.

Tutma şansı var. İlk bölüme internetten bakarım. Çarpıntı final olur gibi artık. @serhatt

Ben Bereketli Topraklar Çarşamba, Rüya Gibi Pazar olur diye düşünmüştüm.

Ama Sahtekarlar ve Çarpıntı yerlerini sağlamlaştıramadıkları için Bereketli Topraklar’ın Pazar olması doğru hamle oldu gibi.

Ben Bereketli Topraklar Çarşamba, Rüya Gibi Pazar olur diye düşünmüştüm.

Ama Sahtekarlar ve Çarpıntı yerlerini sağlamlaştıramadıkları için Bereketli Topraklar’ın Pazar olması doğru hamle oldu gibi.
Rüya Gibi'yi hafta içi çiğ çiğ yerler, Show'un da diziden ümidi yok zaar.

• Aynen
Reactions: Bully
Rüya Gibi'yi hafta içi çiğ çiğ yerler, Show'un da diziden ümidi yok zaar.
Show TV daha güçlü dizi olan Bereketli Topraklar’ı daha zayıf güne koymuş. Bu da Rüya Gibi’ye hiç güvenmediklerini gösteriyor dediğin gibi.

Rüya Gibi bir ihtimal Pazar tutardı, diğer günlerde hiç şansı yok.

Ama Bereketli Topraklar Çarşamba da tutabilirdi.

• Aynen
  • Okudum
Reactions: 12.Adam and serhatt