Benzemez Kimse Sana'da Saat Değişikliği !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
İki hafta önce haftada iki gün olarak başlayan stardan showa transfer olan yarışma benzemez kimse sananın show tvnin yeni yarışması ben burdan atlarımın cuma gününe gelişiyle ne olacağı merak konusuydu.çoğumuz haftasonu iki gün yayınlanır şeklinde düşünürken yarışma saat 22.00da başlayacakmış.Şimdi aklıma takılan soru ben burdan atlarım yarışmasının iki saat canlı yayın için az olup olmayışı.

Benzemez Kimse Sana'yı bir çırpıda harcadı Show TV. İnanamıyorum gerçekten...

Yayin akisinda sanirim daha güncellenmedi :)

Seyfi Dursunoğlu dediyse olay bitmiştir.

Aslında bakarsak Pazar günüde pek başarılı gitmezdi. İki türlüde programı harcadı ama yapacak bir şey yok... :(

Seyfi Dursunoğlu dediyse olay bitmiştir.

Aslında bakarsak Pazar günüde pek başarılı gitmezdi. İki türlüde programı harcadı ama yapacak bir şey yok... :(
papağan gibi tekrar ediyorum sıkmıyorumdur umarım sizleri ama program bölünmeden yayılanmalı ya :):)::)

Şimdi yayın akışına baktım hafta sonu Cumartesi ve Pazar 20.00'da gösteriyor. Cuma PT2'de Ben Burdan Atlarım'ın tekrarı var. İnşallah değişir yayın akışı Cuma PT2'de iyi gideceğini düşünüyorum. Umarım.

SEYFİ DURSUNOĞLU
‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>HuysuzSeyf
<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px; ">7 sa</small>
önümüzdeki hafta programım cuma günü 22:00 de,cumartesi 20:00 başlıyor bilgilerinize