'Benzemez Kimse Bize' Yayından Kaldırıldı! | Star TV

Kıbrısa sahte Pr Sonuç belgesi ilr giriş yapmaktan..
------

8b1um8i.jpg

'Benzemez Kimse Bize' yayından kaldırıldı!

Yapımcılığını Poll Production'un üstlendiği, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy ile Türk Halk Müziği'nin usta ismi Mustafa Keser'i bir araya getiren programda flaş bir gelişme yaşandı.

Temiz Magazin'in haberine göre, bu hafta 3. kez ekrana gelecek olan programın yayından kaldırıldığı ortaya çıktı. Öte yandan sözleşmesi bittikten sonra programa devam etmeyeceğini açıklayan Mustafa Keser ise yaptığı paylaşımı kaldırdı.

Kaynak: Temiz Magazin
Haber doğru ise Rtüke gerek kalmamış 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
son bölümde ki soğuk savaştan sonra bekliyordum. Yazık oldu. Bir eğlence programının (ki mevlütten dönme eğlence programı gibi herkes mutsuzdu zaten) kaldırılması kötü oldu..

Gerçekten fiyasko oldu her şeyiyle.

İsabetli bir karar olmuş kanala yakışmıyordu böyle basit bir iş.

İlk bölüm twitter'ı yıkmıştı. Ben en az 3-4 reyting alacağını düşünmüştüm ama olmadı zaten ilk bölüm Yıldız Tilbe olmasına rağmen kötü izlendi program ne yapsa olmazdı yinede 2 bölümde kaldırılacağını düşünmemiştim. Büyük fiyasko oldu.

Star TV bunu da tutturamadı, tutmayacağı çok belliydi ilk bölümden sonra. Böyle eğlence programlarının da mutsuz sonla, olaylı bitmesi bence çok üzücü. Hayırlısı olsun bakalım, çok sürpriz olmadı o nedenle şaşırmadım. :X

İlk tanıtımı Mayıs ayında yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve Ağustos ayında yayına başlayacakken de ertelenmişti. O kadar hazırlık, o kadar harcama vs. sadece 2 bölüm için miydi? Birbiri ile alakasız iki ismi bir araya getirmek saçmalıktı zaten.

Mustafa Keser, dün akşam Uçankuş yayınına katılmış ve yapacağı açıklamalar ile yer yerinden oynayacakmış. İlerleyen günlerde neler yaşanacak cidden merak ediyorum ve bu olanlara Bülent Ersoy ne diyecek acaba? :A

İlk bölümde çıkan fırtınaya değmemiş :A :A Yerine Haluk Levent'in programı yayınlanır gibi geliyor.

İlk tanıtımı Mayıs ayında yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve Ağustos ayında yayına başlayacakken de ertelenmişti. O kadar hazırlık, o kadar harcama vs. sadece 2 bölüm için miydi? Birbiri ile alakasız iki ismi bir araya getirmek saçmalıktı zaten.

Mustafa Keser, dün akşam Uçankuş yayınına katılmış ve yapacağı açıklamalar ile yer yerinden oynayacakmış. İlerleyen günlerde neler yaşanacak cidden merak ediyorum ve bu olanlara Bülent Ersoy ne diyecek acaba? :A
Kaos :bhr: :love1: :Z