Ben senin kadar dikkatli izlemiyorum bir gözüm bilgisayarda.@Aserat Seyircilerdede ünlü biri var, ekrana göre solda köşede. Bir yarışmacının yakını
Ben senin kadar dikkatli izlemiyorum bir gözüm bilgisayarda.@Aserat Seyircilerdede ünlü biri var, ekrana göre solda köşede. Bir yarışmacının yakını
İsmi aklıma gelmiyorBen senin kadar dikkatli izlemiyorum bir gözüm bilgisayarda.Kim. 😱
Je Taime den sonra olmadı vallaLeila şarkı seçimi yüzünden harcandı oysa ilk turda çok iyiydi.![]()
Dediğim gibi Merve ve bu kadın finale garanti çıkar.
Türkçe şarkı istediği için kalkmamış. Kadın doğru düzgün Türkçe bile konuşamazken nasıl söylesin.ssEn öndeki kadın (Canan) Galina'ya kalkmadı şaka gibi. 😡 @The_Erinch
Aynen Çiğdem ilk kez düzgün bir laf ettiTürkçe şarkı istediği için kalkmamış. Kadın doğru düzgün Türkçe bile konuşamazken nasıl söylesin.ss
Cadaloz Çiğdem de fena gömdü.@The_Erinch
Nikki bile övmelere doyamadı o yeter kadına.Aynen Çiğdem ilk kez düzgün bir laf etti![]()
Biraz baktım da isimleri dışında benzeyen bir taraf yok gibi.@Aserat Çiğdemi Çiğdem Talu ya benzetiyorum.
Çok kaliteli bir insan.Işıl Yücesoy keşke sezon başından beri kaptan olsaydı Birce Akalay'dan sonra öyle biri lazımdı o koltuğa.@The_Erinch
Ben Survivor’a geçtim abi bu yarışmanın sadece Tamay kısmı ilgilendiriyor beni.
İlk 3 çok sağlam. Ben de olsam kalkmazdım sanırım.Kız güzelde..olmadı bu sefer...İyice düştü modu