Ben senin kadar dikkatli izlemiyorum bir gözüm bilgisayarda.@Aserat Seyircilerdede ünlü biri var, ekrana göre solda köşede. Bir yarışmacının yakını
Ben senin kadar dikkatli izlemiyorum bir gözüm bilgisayarda.@Aserat Seyircilerdede ünlü biri var, ekrana göre solda köşede. Bir yarışmacının yakını
İsmi aklıma gelmiyorBen senin kadar dikkatli izlemiyorum bir gözüm bilgisayarda.Kim. 😱
Je Taime den sonra olmadı vallaLeila şarkı seçimi yüzünden harcandı oysa ilk turda çok iyiydi.
Dediğim gibi Merve ve bu kadın finale garanti çıkar.
Türkçe şarkı istediği için kalkmamış. Kadın doğru düzgün Türkçe bile konuşamazken nasıl söylesin.ssEn öndeki kadın (Canan) Galina'ya kalkmadı şaka gibi. 😡 @The_Erinch
Aynen Çiğdem ilk kez düzgün bir laf ettiTürkçe şarkı istediği için kalkmamış. Kadın doğru düzgün Türkçe bile konuşamazken nasıl söylesin.ss
Cadaloz Çiğdem de fena gömdü.@The_Erinch
Nikki bile övmelere doyamadı o yeter kadına.Aynen Çiğdem ilk kez düzgün bir laf etti
Biraz baktım da isimleri dışında benzeyen bir taraf yok gibi.@Aserat Çiğdemi Çiğdem Talu ya benzetiyorum.
Çok kaliteli bir insan.Işıl Yücesoy keşke sezon başından beri kaptan olsaydı Birce Akalay'dan sonra öyle biri lazımdı o koltuğa.@The_Erinch
Ben Survivor’a geçtim abi bu yarışmanın sadece Tamay kısmı ilgilendiriyor beni.
İlk 3 çok sağlam. Ben de olsam kalkmazdım sanırım.Kız güzelde..olmadı bu sefer...İyice düştü modu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?