93'le 1. oldu çok büyük ihtimalle yarı finale gidecek.Kaset yaparım ben buna kaç kişi kalktı.@Aserat
Yok artık hem başarılı olmuş hem de Tokat'lı.93'le 1. oldu çok büyük ihtimalle yarı finale gidecek.Buhran Altıntop gibi Erbaalıymış üstelik de seninle aynı meslek tam rüyalarının erkeği.
Tokatlı.ss Çoğu öğretmen atanamazken 23 yaşında öğretmenlik yapabilmesi umarım aklımdaki nedenden dolayı değildir.Yok artık hem başarılı olmuş hem de Tokat'lı.
Ay doğru aklım gitti.Tokatlı.ss Çoğu öğretmen atanamazken 23 yaşında öğretmenlik yapabilmesi umarım aklımdaki nedenden dolayı değildir.
Müzik.Ay doğru aklım gitti.Ne öğretmeniymiş çok atananlardandır belki.
1 yaş büyüğüm.Müzik.Sen de 23'tün değil mi.
Ay ne güzel ayak üstü sizin de çöpünüzü çattık.1 yaş büyüğüm.Pınar - Yağmur gibi oluruz.
Öyle bir şey açmıştın sanki yeni program tam bakamamıştım neydi.Ay ne güzel ayak üstü sizin de çöpünüzü çattık.İzdivaç formatını burada mı diriltsem ne yapsam.
O çok alakasız bir şeydi.Öyle bir şey açmıştın sanki yeni program tam bakamamıştım neydi.
Hiç sanmıyorum.
😎Hiç sanmıyorum.
| 1 | ADI MUTLULUK | FOX TV | 20:57:47 | 23:46:56 |
| 2 | GUNESIN KIZLARI (TKR) | KANAL D | 20:00:08 | 22:35:48 |
| 3 | KAPISMA | SHOW TV | 20:44:20 | 24:03:21 |
Reytingini de görelim boş yaz gününde üst sırada olmak kolay.😎
1 ADI MUTLULUK FOX TV 20:57:47 23:46:56 2 GUNESIN KIZLARI (TKR) KANAL D 20:00:08 22:35:48 3 KAPISMA SHOW TV 20:44:20 24:03:21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?