NOW Benimle Söyle - Program Yorumları

Ama bu sefer ciddi gibi. Ayta her yarışmacıya kalkar ama buna kalkmaması ve gerekçe olarak Nikki'yi göstermesi ilginç. Belki çoğu kişi sevmiyordur ama ben Nikki'nin samimiyetine inanıyorum tarzı değilse tarzı değil yani ne var.

Her hafta ortalama konuklar buluyorlar keşke daha iddialı isimler gelse. Gerçi tüm parayı jüriye yatırdıklarını düşünürsek yine iyi.

Nikkiyi bende seviyorum ki twitterda ne zaman etiketlesem hem beğeni atıp hemde fav etmesi hoşuma gidiyor ama Aytada aynı...Atlamıyorlar valla

Aytayıda seviyorum ben %99 kalkıyor oda herkese ama açıklamları ve tüm jüriye lafff sokması hep hoşuma gidiyor.

Bugün ki bölümü gene internetten izliyeceğim. Onla ilgilide yarın yorum yaparım.

Reactions: Aserat
Ayta çok sivri Nikki tam tersi çok rahat.
Galiba Ayta'nın hak ettiği puanı alamadığını düşündüğü bir şarkı oldu ve Nikki onun yerine yabancı şarkıya kalkınca sorunun dil olduğunu düşünerek tepkisini böyle gösterdi. Neyse bekleyelim görelim.

Bu haftaki üç ses de çok iyiydi.

bu bölüm de çok güzeldi halk da ancak Survivor baksın.

Uzun özet reytingimizi artırır inşallah AB'de.

Şu Çiğdem Doğu ne kadar uyuz bir kadın ya. 😡 Tamam beğenmeyebilirsin ama daha yolun başında olanlara çok sert girmenin ne anlamı var. Daha önce de birine alenen şarkıcılığını bırak demişti yorumculuk böyle bir şey değil. Nikki'yi bile seviyorum ama kendisine ısınabilmek mümkün değil.

Umarım AB 3 alırız artık
yarı finallere çok az kaldı.

Uyuşturucu satmaktan hapse giren Deniz Seki'nin işletmecilik yapan yarışmacıya 'biz müzisyenler ticaretten anlamayız, sen mesleğine devam et' demesi..

Bu arada Melihat Gülses'in yokluğunu yeni fark ettim.

Reactions: xBUGRAx
Uyuşturucu satmaktan hapse giren Deniz Seki'nin işletmecilik yapan yarışmacıya 'biz müzisyenler ticaretten anlamayız, sen mesleğine devam et' demesi..

Bu arada Melihat Gülses'in yokluğunu yeni fark ettim.
Ne satacak ya ordan gelen paraya mı ihtiyacı var kimin kurbanı olduğu belli...

Reactions: Aserat
Aha Ayta-Nikki kaosu gelecek birazdan.
Kız da Ayta'yı beğeniyormuş tepki göstermek için yanlış zaman.

Ayta-Nikki geriliminde Ayta'm çok haklıydı. 😉 Nikki yüzde 99 tarzım değil diyor ama bu çok yanlış. 😉