'Benim Mutlu Ailem'in Adı Değişti, Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! | ATV

Bundan daha kötü isim olamaz dedikçe daha kötüsünü, vasatını bulup getiriyorlar, helal olsun valla.
Atv dışında başka bir kanal, dizi ismini Aldatmak yapsa Rtük çoktan ayağa kalkıp o isme müdahale ederdi bence. Bu diziden ilk başlarda çok ümitliydim ama gitgide umudu kestim. Vahide Perçin için üzüldüm sadece, tez vakitte kendini bu diziden kurtarır umarım.

Aklıma Çocukluk geldi RTÜK'ten bahsedince

Reactions: Cervantes
Senaryo iyiyse büyük ihtimalle tutar, tutmazsa da 13 bölüm sürer her türlü. Atv'de değirmenin suyu vergiler sayesinde aktığı için dizilerine sahip çıkabiliyor.
İzleyici sever bu tür konulu dizileri, o yüzden tutacağına eminim. Tabi gününün de perşembe olması gerekli.

Reactions: kerem
Niye perşembe ne iddiasız gün konumunda mı şimdi? Ya da Çukurova'nın spinn off'u mu olacak bu dizi?
Camdaki Kız dışında iddialı bir dizi yok perşembe günü.
Basın bülteninde de BZÇ'den bahsedince o yüzden perşembe olacağı net gibi.

Reactions: kerem
Camdaki Kız dışında iddialı bir dizi yok perşembe günü.
Basın bülteninde de BZÇ'den bahsedince o yüzden perşembe olacağı net gibi.
Camdaki Kız bu sezon tökezleyecek büyük ihtimalle. Oradan da seyirci koparır.

Perşembe Elite'in çakması olan liseli yaz dizisi vardı, ilk bölümünü izlediğim. Tahmin ettiğim gibi tutmadı değil mi?

Reactions: Emre Ozansoy
Camdaki Kız bu sezon tökezleyecek büyük ihtimalle. Oradan da seyirci koparır.

Perşembe Elite'in çakması olan liseli yaz dizisi vardı, ilk bölümünü izlediğim. Tahmin ettiğim gibi tutmadı değil mi?
Camdaki Kız'da esas hikayeye bu sezon girecekler galiba, o yüzden izlenmesi muhtemel.

Oranları yaz sezonu için idare eder ama yeni sezonda rakipleri gelince düşecektir daha, tutmadı yani.