Aklıma Çocukluk geldi RTÜK'ten bahsedinceBundan daha kötü isim olamaz dedikçe daha kötüsünü, vasatını bulup getiriyorlar, helal olsun valla.Atv dışında başka bir kanal, dizi ismini Aldatmak yapsa Rtük çoktan ayağa kalkıp o isme müdahale ederdi bence. Bu diziden ilk başlarda çok ümitliydim ama gitgide umudu kestim. Vahide Perçin için üzüldüm sadece, tez vakitte kendini bu diziden kurtarır umarım.
Aynen dizinin ismini Kimsesizler koyamazsın, yasak ama Aldatmak koyabilirsin, hiçbir sıkıntı yok.Aklıma Çocukluk geldi RTÜK'ten bahsedince![]()
ATV'nin koruma kalkanı var RTÜK işlemiyor sadece uyarıyor hımm bi daha olmasın diyeAynen dizinin ismini Kimsesizler koyamazsın, yasak ama Aldatmak koyabilirsin, hiçbir sıkıntı yok.![]()
İnşallah. Vahide Perçin ve Tims&B faktörü ile reyting rekorları kıracak bu dizi.İlk kez Yusuf Çim'i idddialı bir işte görüyorum. Bu sefer şeytanın bacağını kıracak gibi.@Emre Ozansoy
Senaryo iyiyse büyük ihtimalle tutar, tutmazsa da 13 bölüm sürer her türlü. Atv'de değirmenin suyu vergiler sayesinde aktığı için dizilerine sahip çıkabiliyor.İnşallah. Vahide Perçin ve Tims&B faktörü ile reyting rekorları kıracak bu dizi.![]()
İzleyici sever bu tür konulu dizileri, o yüzden tutacağına eminim. Tabi gününün de perşembe olması gerekli.Senaryo iyiyse büyük ihtimalle tutar, tutmazsa da 13 bölüm sürer her türlü. Atv'de değirmenin suyu vergiler sayesinde aktığı için dizilerine sahip çıkabiliyor.![]()
Niye perşembe ne iddiasız gün konumunda mı şimdi? Ya da Çukurova'nın spinn off'u mu olacak bu dizi?İzleyici sever bu tür konulu dizileri, o yüzden tutacağına eminim. Tabi gününün de perşembe olması gerekli.![]()
Camdaki Kız dışında iddialı bir dizi yok perşembe günü.Niye perşembe ne iddiasız gün konumunda mı şimdi? Ya da Çukurova'nın spinn off'u mu olacak bu dizi?![]()
TIMS&B Productions’ın yapımını üstlendiği ve atv ekranındaki dört sezonuyla televizyon efsaneleri arasına ismini yazdıran ‘Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra dizinin üç önemli ismi ‘Aldatmak’ dizisi ile ekranlara dönüyor.
Camdaki Kız bu sezon tökezleyecek büyük ihtimalle. Oradan da seyirci koparır.Camdaki Kız dışında iddialı bir dizi yok perşembe günü.Basın bülteninde de BZÇ'den bahsedince o yüzden perşembe olacağı net gibi.
![]()
Camdaki Kız'da esas hikayeye bu sezon girecekler galiba, o yüzden izlenmesi muhtemel.Camdaki Kız bu sezon tökezleyecek büyük ihtimalle. Oradan da seyirci koparır.
Perşembe Elite'in çakması olan liseli yaz dizisi vardı, ilk bölümünü izlediğim. Tahmin ettiğim gibi tutmadı değil mi?![]()