NOW Benim Hala Umudum Var - Dizi Yorumları

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Yaz aylarında Star TV ekranlarında başlayan, yeni sezonda devam etmesine karar verilen ve yılbaşında FOX'a transfer olan. Baş rollerinde Gizem Karaca , Şükrü Özyıldız ve Berk Oktay'ın yer aldığı , Faruk Turgut - GOLD Film'in yapımcılığını üstlendiği Benim Hala Umudum Var dizisi hakkındaki yorumlar ve paylaşımlar (fragman , özet ve fotoğraf) bu konu altından yapılacaktır.

31f23099f620e9f2cd24daf4013e757e.jpg

Ekli dosyalar

• 31f23099f620e9f2cd24daf4013e757e.jpg
    31f23099f620e9f2cd24daf4013e757e.jpg
    46.3 KB · Hit: 28
Moderatörün son düzenlenenleri:
13. BÖLÜM

Fragman

ÖZET

Umut ve Ozan aşklarını dolu dizgin yaşarken; Ozan Hakan’ın Umut’a olan ilgisinden rahatsızdır. Umut Ozan’a aralarındaki gerilimin sebebini sorsa da bir cevap alamaz. Ozan her şeyi Hale’ye anlatır ve yardım ister.

Rüzgar abisi Hakan ve Umut’u yakınlaştırmak için çabalar. Umut ve Hale için tam işler düzelmeye başlamışken, aynı mahallede yaşadıkları Kadir Hale’ye saldırır. Umut Kadir’i etkisiz hale getirse de, mahalleli durumdan rahatsız olur ve evlerini taşlar. Musa son anda yetişir ve kızları alıp Zafer’in evine geri götürür. Zafer Ozan’dan aldığı paralarla Musa’ya araba alır. Musa’nın ise başka bir planı vardır.

Yelda ve Selda’dan kurtulmak için Leina devreye girer fakat Asude’nin buna tepkisi farklı olacaktır.

Gereksiz ve beklemedigim bir transfer di

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim Hala Umudum Var 27.Bölüm Özeti;

2,5 ay sonra Hakan ilk duruşmada serbest bırakılır. Umut’un isteğiyle Gri yapımda Hakan’a sürpriz bir parti düzenlenir. Hapishane de geçirdikleri süre Musa ve Hakan da ciddi farklılar meydana getirir. Ozan ve Umut aşk acısı çekerken, Ozan Hakan’ın gerçek yüzünü Umut’a gösterebilmek için ses kaydına ulaşmaya çalışmaktadır. Fakat Telefoncu Fuat ve Akif’in kısa yoldan köşeyi dönebilmek için bir planı vardır. Umut babası Yusuf’un gerçek yüzünü Hakan sayesinde görür. Babasının onu tekrar hayal kırıklığına uğratması Umut’u derinden yaralar. Zafer’in Yusuf için hain bir planı vardır. Bu sefer Umut’da Zafer’e eşlik eder. Mete geç de olsa Asude’nin kıymetini anlar. Asude ile yakınlaşabilmek için fırsat kovalar. Zafer Selda ve Yelda’yı çalışmaları için Ozan’ın sahibi olduğu fabrikaya götürür. Selda ve Yelda’yı zor günler beklemektedir.

27.Bölüm Fragmani;

30. Bölüm özeti;
Hakan, Emel’e Rüzgar’ın çarptığı gerçeğini Umut dan saklamaktadır. Umut’un hayatına yön verebilmek için yeni bir kariyer planı hazırlar. Artık Asude’nin ajansına bağlı olmayacaktır. Hakan’ın Asude’ye bunu söylemesiyle Asude çılgına dönse de Umut’un kararıyla çaresiz kalır. Annesinin ölümüyle derinden sarsılan Ozan, babasına; annesinin kazadan önce onu aradığını ve söyledikleriyle ne anlatmak istediğini sorar. Ragıp ise Özen ile olan ilişkisini deşifre etmemek için Ozan’a yalan söyler. Babasının anlattıklarıyla Ozan artık Hakan’ın hayatındaki her şeyi elinden aldığını düşünmektedir. Hakan’dan intikamını almak için bir planı vardır. Ona yardımcı olacak tek kişi ise Asude dir. Umut Rüzgar’a yardım etmek için elinden geleni yapsada başarılı olamaz. Anne ve babasını da trafik kazasınd kaybeden Rüzgar bu tramvayı atlatamaz ve öfkesini Hakan’dan çıkarmaya çalışır. Zeliha ve Hale Umut’u evlilik kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamazlar. Nikah günü yaklaşmaktadır.