Benim Dünyam'ın İlk Hafta Gişesi Açıklandı.!

Bir örnek. Başkası var mı? Yok.

Ayrıca aynı anda çıksa ne olur ki? Bir gün buna giderler, diğer gün ona. Tv mi bu aynı anda yayınlansın ikisi de? Bence aynı anda çıkması aslında avantaj. Şahanın filmine gitmek istemeyen birisi Cem Yılmazın filmine giderken Şahanınkinin de fragmanını görür ve ona da gitmek ister. Bence aslında en büyük avantaj bu. :)
En basitinden kendimden örnek vereyim arkadaşımla sinemaya gidelim dedik.Ve vizyonda Benim Dünyam haricinde izlenecek bir türk filmi yoktu ve neticesinde Benim Dünyam'a girdik.Başka bir alternatif olsaydı tercihimi ondan yana kullanırdım ben böyle düşünüyorum :)

Filmin başarısına her daim birileri laf atacak malesef... :)

En basitinden kendimden örnek vereyim arkadaşımla sinemaya gidelim dedik.Ve vizyonda Benim Dünyam haricinde izlenecek bir türk filmi yoktu ve neticesinde Benim Dünyam'a girdik.Başka bir alternatif olsaydı tercihimi ondan yana kullanırdım ben böyle düşünüyorum :)
Senin için olmayabilir ama başkaları için alternatif vardır.

Ben sinemaya güzel film gelmişse bakıp giderim. Hadi yolüstü sinemaya gidelim demem. Merak ettiğim film varsa onu izlemeye giderim, kim bilir başka filmlerin fragmanını görüp beğenirsem onları da izlemeye gelirim. Bu da benim taraftan 2 filmin aynı anda vizyona girmesinin avantaj olduğunu gösteriyor. :)

Anti-Beren'cilerin şu filmi izlemeden kötülemelerine aşırı derece komik buluyorum .
Ayrıca iyiki Black filminden uyarlama bu film. Valla o da olmasa anticiler nasıl sataşcaktı bu güzelim filme merak ediyorum.

Filmin başarısına her daim birileri laf atacak malesef... :)
Batıyo malesef :)

'Bazı'larına bu başarı fena batmış gene anlaşılan.Sadece şunu demek istiyorum üzerine bir bahane uydurulmasına gerek yok,BENİM DÜNYAM şu ana kadar en iyi Türk filmlerinden bir tanesi.İsteyen istediği gibi gocunmaya devam etsin :)

Süper ya :)

Filmin başarılı olması sizi neden geriyoki anlamıyorum ? Acaba filmin başarısından mı yoksa başrolünde Beren olduğu için mi geriliyo bazı arkadaşlar ?? Siz isteseniz de istemesiniz de Film muhteşem sonuçlar elde etti ve başarılı oldu . Beren her zaman ki gibi zirvede :)

Yine belli başlı karalama postları havada uçuşuyor:kiki: valla ben okumaktan usandım.. Ne diyelin beren bu, insanı bu tür yorumlar yazdırtacak kadar başarılı bi isim.:)

Gişeye gelicek olursak; cidden hafta içi olmasına rağmen, çok iyi. Bu hafta sonu gişeyi çok merak efiyorum asıl. Gerçi behzat ç ve bikaç iddialı film vizyona girdi ama bakalım.. Her çıkan beğendiğini dile getiriyor bu filmi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking