Benim Dünyam'ın İlk Hafta Gişesi Açıklandı.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061
atri-acimg-net_r_640_600_b_1_d6d6d6_pictures_210_463_21046381_20131003111221752-jpg.22296

Hint filmi Black'ten uyarlanan ve başrolünde Beren Saat ve Uğur Yücel'in bulunduğu
Benim Dünyam beyaz perdede ilk haftasını atlattı.

Hafta sonu 186.330 kişinin izlediği film beklentinin altında rakamlar almıştı.Ancak açıklanan 1 haftalık gişe rakamlarında film kendini 451.353 kişiye izlettirdi.

Hafta sonu rakamlarına göre büyük artış yaşayan filmden beklenti tekrar arttı.

aimgkelebek.hurriyet.com.tr_LiveImages_Kelebek_20Haber_20Galerb75feb00a487758c6cdfa8f6068b7fa9.jpg

@xemrexxx @mrt-06 @yakup09 @EveN @Forumdash @OzaN @Reytinger @yatutarsa @Ahmad @berkann

Ekli dosyalar

• aimgkelebek.hurriyet.com.tr_LiveImages_Kelebek_20Haber_20Galerb75feb00a487758c6cdfa8f6068b7fa9.jpg
    aimgkelebek.hurriyet.com.tr_LiveImages_Kelebek_20Haber_20Galerb75feb00a487758c6cdfa8f6068b7fa9.jpg
    47.3 KB · Hit: 256
Son düzenleme:
Filmdeki artış gerçekten göz dolduruyor.Dahada artacağı ihtimalini arttırdı bu rakamlar.

Hafta sonu filme yönelme artacaktır ve 1 milyona çok yaklaşacaktır bence.:)

seyrici sayısı başlangıca göre iyi salon sayısana göre kötü :) ama beklentimden iyi gidiyor film

Film benim de beklediğimden iyi gidiyor. Ama bence 1 milyonu geçemeyecek. :)

Dizi 650'ye kadar yükselir bence :) Ama daha fazlası zor çünkü artık sinema da çok iyi filmler başladı bu senenin flaş işlerinden olacak bir film daha vizyona girdi veya girecek Thor. İster istemez bir etkisi olacaktır :)

Resmi gördümde filmin gözümde canlandı:T Kuçuk kız gerçekten role uymuş gibi görünüyor:) Bence 1 milyonu geçer hatta 1.5m bile bulur:)

bence hala kötü o kadar şişiriliyo ama hep fos :)))

Çok iyi gitmiş film. Az bu rakamlar. Daha da uçar. Beren farkı tabii ki. 😎

Şu da unutulmasın. Benim Dünyamın başarısına uydurulacak bir kılıf her zaman vardır. :)

Ben zaten aynı anda çıkan 2 bomba film görmedim. Her dönemin bir bomba filmi vardır. Kelebeğin Rüyası, Uzun Hikaye, Benim Dünyam, Cem Yılmazım filmi aynı anda çıkacak değildi ya..
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın filmleri aynı dönemde çıkmıştı komedide bu iki isim başta geliyordu

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın filmleri aynı dönemde çıkmıştı komedide bu iki isim başta geliyordu
Bir örnek. Başkası var mı? Yok.

Ayrıca aynı anda çıksa ne olur ki? Bir gün buna giderler, diğer gün ona. Tv mi bu aynı anda yayınlansın ikisi de? Bence aynı anda çıkması aslında avantaj. Şahanın filmine gitmek istemeyen birisi Cem Yılmazın filmine giderken Şahanınkinin de fragmanını görür ve ona da gitmek ister. Bence aslında en büyük avantaj bu. :)