Benim Albümüm / Başvurular

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Yarışma Formatı : 1- Yarışmacılar herhangi bir şarkıcının yabancı veya türk fark etmez herhangi bir albümünü seçecekler ve sadece o albümdeki şarkıları kullanabilicekler
2- Seçilecek albümler en az 10 şarkıdan oluşmalıdır 10 şarkıdan fazla olanlar örneğin 12 şarkılık albümse, 2 şarkıyı kullanmamak üzere eleyip kalan 10 şarkıyla yarışacak
3- Aynı şarkıcının birden fazla albümünü yarışmacılar seçerse kullanabilicekler örneğin tarkanın 2 farklı albümünü 2 yarışmacı seçti bu albüm yarışması olduğundan kullanabilicekler
4-Yarışma 10 haftadan oluşup 1.hafta eleme olmayacak, yarışmacılar kağıt üzerinde hangi albümü favori görüyorsa albümleri sıralama yapıp en iyi albüm seçilecek, seçilen albüm 3 final puanı alarak yarışmaya final puanı avantajıyla girmiş olucak, 2.haftadan itibaren elemeler başlayacak
5- Eğer uzun sezonlar sunabilirsek her 3 sezondan 3 sezona all star olucak 1.sezon 4 çeyrek finalist
2 ve 3 sezonlar 3 er yarı finalistler olmak üzere 10 finalistimiz 1.all star hakkı elde edecek

Yarışmanın Tarihi : Arkadaşlar ne zaman yarışmacılar belirlenirse ozaman başlayacaz sizleri bekletmeden yarışmacı olmak isteyenler özelden seçeceği albümü bana bildiricek juri olmak isteyenlerde bu konudan yazabilirler 10 yarışmacı hakkımız olucak ilginizi bekliyorum

Yarışmacılar : @OzaN Kenan Doğulu - Festival
Afişler için emek harcayan @Harunnn60 çok teşekkürler

Son düzenleme:
Hayırlı olsun @Çiğdem-
Özelden konuştuk zaten, ben formatın güzel olduğunu, iş yapacağını düşünüyorum. Yarışmacı olarak katılmayı düşünüyorum kesinlikle, inşallah forum da beğenir formatı, merakla bekliyoruz bakalım başarılar cadıcım.

Aklıma geldiydi bu fikir, katılabilirim, albüm düşüneyim.
çok uzun zamandır bende yarışma sunmak istiyordum ama birisinin değil kendim bulmak için 1 yıl düşündüm nerdeyse sonunda bunu buldum survivor etkisinde olucağını düşünüyorum tabi her şarkıcının albümünde zayıf şarkılar olur mesala burda yalını tarkanı kullanan birisi onun albümünü seçtiğinde survivorda o albümden en fazla 2 şarkı kullanmıştır zor bir yarışma olucak senide bekliyoruz mutlaka

@mrt-06 @Bully sizlerinde katılımıyla tutar ilk yarışmamda desteklerinizi eksik etmeyinde ayoll elime yüzüme bulaştırmayayım

Albümümü gönderdim bile. Türk pop müzik tarihinin en iyi albümlerinden biri bence, her şarkısı kaliteli olan ve güncel de sayılabilecek bir albüm.

Çok iyi bir format gibi görünüyor, hayırlı olsun. Ama ben müzik ile pek fazla ilgili olmadığımdan katılamam galiba, o yüzden yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar.
@Çiğdem-

Hayırlı olsun @Çiğdem-
Afişlerde çok güzel olmuş.

Bende katılıyorum benide listeye ekle. Ama albüm konusunda karar veremedim bakacağım bende.

Çok iyi bir format gibi görünüyor, hayırlı olsun. Ama ben müzik ile pek fazla ilgili olmadığımdan katılamam galiba, o yüzden yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar.
@Çiğdem-
juri olursun müsait olduğun haftalar oy kullanırsın

yanlız puanları @Çiğdem- e göndermeyin biliyorsunuz çikinellanın matematiğini
hahahah onunda çözümünü buldum ben oy verme süresi bittikten 1 saat sonra oylama açıklanıcak
@Bully @Harunnn60 @mrt-06

Şimdiden kesin bir şey söylemeyeyim, ama olabilir. Ne zaman başlayacak ki?
yarışmacılar hazır olunca juri kadrosuna yazarım ben seni oy verebildiğin hafta verir veremediğin hafta vermezsin yanı ne olucak cnm

4-5 şarkılık istediğimiz sanatçıların karişik şarkılarından oluşan mini single olaydı iyiydi
@Çiğdem- sonuçta " benim albümüm"
formatında başarılar

4-5 şarkılık istediğimiz sanatçıların karişik şarkılarından oluşan mini single olaydı iyiydi
@Çiğdem- sonuçta " benim albümüm"
formatında başarılar
4 haftada biterdi ozaman yarışma ayol
10 şarkılıkta ble haftalar çok uzun olamıyor ama senide juri kadrosunda görmek isterim verebildiğin haftalar kullanırsın

4 haftada biterdi ozaman yarışma ayol
10 şarkılıkta ble haftalar çok uzun olamıyor ama senide juri kadrosunda görmek isterim verebildiğin haftalar kullanırsın
Ben bu aralar yine forumda olamıcam. Verebildiğim haftalar demişsin ama 3.hafta gelmedim 4.haftada 3.haftanın oyuna kullansam neye yarar
böyle bişeyden bahsetmiyorsun dimi umarım yanliş anladım

Ben bu aralar yine forumda olamıcam. Verebildiğim haftalar demişsin ama 3.hafta gelmedim 4.haftada 3.haftanın oyuna kullansam neye yarar
böyle bişeyden bahsetmiyorsun dimi umarım yanliş anladım
ayoll 3.hafta kullanmadıysan 4.haftaya burda olursan 4.haftayı kullanırsın