Benim Albümüm / Başvurular

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Yarışma Formatı : 1- Yarışmacılar herhangi bir şarkıcının yabancı veya türk fark etmez herhangi bir albümünü seçecekler ve sadece o albümdeki şarkıları kullanabilicekler
2- Seçilecek albümler en az 10 şarkıdan oluşmalıdır 10 şarkıdan fazla olanlar örneğin 12 şarkılık albümse, 2 şarkıyı kullanmamak üzere eleyip kalan 10 şarkıyla yarışacak
3- Aynı şarkıcının birden fazla albümünü yarışmacılar seçerse kullanabilicekler örneğin tarkanın 2 farklı albümünü 2 yarışmacı seçti bu albüm yarışması olduğundan kullanabilicekler
4-Yarışma 10 haftadan oluşup 1.hafta eleme olmayacak, yarışmacılar kağıt üzerinde hangi albümü favori görüyorsa albümleri sıralama yapıp en iyi albüm seçilecek, seçilen albüm 3 final puanı alarak yarışmaya final puanı avantajıyla girmiş olucak, 2.haftadan itibaren elemeler başlayacak
5- Eğer uzun sezonlar sunabilirsek her 3 sezondan 3 sezona all star olucak 1.sezon 4 çeyrek finalist
2 ve 3 sezonlar 3 er yarı finalistler olmak üzere 10 finalistimiz 1.all star hakkı elde edecek

Yarışmanın Tarihi : Arkadaşlar ne zaman yarışmacılar belirlenirse ozaman başlayacaz sizleri bekletmeden yarışmacı olmak isteyenler özelden seçeceği albümü bana bildiricek juri olmak isteyenlerde bu konudan yazabilirler 10 yarışmacı hakkımız olucak ilginizi bekliyorum :Z:Z:Z

Yarışmacılar : @OzaN Kenan Doğulu - Festival
Afişler için emek harcayan @Harunnn60 çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
proxy.php

Son düzenleme:
Hayırlı olsun @Çiğdem- :D Özelden konuştuk zaten, ben formatın güzel olduğunu, iş yapacağını düşünüyorum. Yarışmacı olarak katılmayı düşünüyorum kesinlikle, inşallah forum da beğenir formatı, merakla bekliyoruz bakalım başarılar cadıcım. :A

Aklıma geldiydi bu fikir, katılabilirim, albüm düşüneyim. :D
çok uzun zamandır bende yarışma sunmak istiyordum ama birisinin değil kendim bulmak için 1 yıl düşündüm nerdeyse sonunda bunu buldum survivor etkisinde olucağını düşünüyorum tabi her şarkıcının albümünde zayıf şarkılar olur mesala burda yalını tarkanı kullanan birisi onun albümünü seçtiğinde survivorda o albümden en fazla 2 şarkı kullanmıştır zor bir yarışma olucak senide bekliyoruz mutlaka :bhr:

@mrt-06 @Bully sizlerinde katılımıyla tutar ilk yarışmamda desteklerinizi eksik etmeyinde ayoll elime yüzüme bulaştırmayayım :F:F:F

Albümümü gönderdim bile. Türk pop müzik tarihinin en iyi albümlerinden biri bence, her şarkısı kaliteli olan ve güncel de sayılabilecek bir albüm. :):)

Çok iyi bir format gibi görünüyor, hayırlı olsun. Ama ben müzik ile pek fazla ilgili olmadığımdan katılamam galiba, o yüzden yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar. :X @Çiğdem-

Hayırlı olsun @Çiğdem- :D Afişlerde çok güzel olmuş. :A

Bende katılıyorum benide listeye ekle. Ama albüm konusunda karar veremedim bakacağım bende. :)

Çok iyi bir format gibi görünüyor, hayırlı olsun. Ama ben müzik ile pek fazla ilgili olmadığımdan katılamam galiba, o yüzden yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar. :X @Çiğdem-
juri olursun müsait olduğun haftalar oy kullanırsın :F:F:F

yanlız puanları @Çiğdem- e göndermeyin biliyorsunuz çikinellanın matematiğini :F
hahahah onunda çözümünü buldum ben oy verme süresi bittikten 1 saat sonra oylama açıklanıcak :A:A:A @Bully @Harunnn60 @mrt-06

4-5 şarkılık istediğimiz sanatçıların karişik şarkılarından oluşan mini single olaydı iyiydi:A @Çiğdem- sonuçta " benim albümüm":X formatında başarılar:)

4-5 şarkılık istediğimiz sanatçıların karişik şarkılarından oluşan mini single olaydı iyiydi:A @Çiğdem- sonuçta " benim albümüm":X formatında başarılar:)
4 haftada biterdi ozaman yarışma ayol :F 10 şarkılıkta ble haftalar çok uzun olamıyor ama senide juri kadrosunda görmek isterim verebildiğin haftalar kullanırsın:F

4 haftada biterdi ozaman yarışma ayol :F 10 şarkılıkta ble haftalar çok uzun olamıyor ama senide juri kadrosunda görmek isterim verebildiğin haftalar kullanırsın:F
Ben bu aralar yine forumda olamıcam. Verebildiğim haftalar demişsin ama 3.hafta gelmedim 4.haftada 3.haftanın oyuna kullansam neye yarar(b) böyle bişeyden bahsetmiyorsun dimi umarım yanliş anladım:F

Ben bu aralar yine forumda olamıcam. Verebildiğim haftalar demişsin ama 3.hafta gelmedim 4.haftada 3.haftanın oyuna kullansam neye yarar(b) böyle bişeyden bahsetmiyorsun dimi umarım yanliş anladım:F
ayoll 3.hafta kullanmadıysan 4.haftaya burda olursan 4.haftayı kullanırsın :F