Neyse puanın fena değil teşekkürler, devam et bakalım açıklamaya.SÖZ HAKKI VERECEM O ARKADAŞLARA ZATEN BU SEFER KALABALIK KİŞİLERLE RÖPORTAJ YAPACAZ ÇOĞU KİŞİYE SÖZ HAKKI
Bizim orjinal kızları koymalıydın bunların hepsi birbirinden çirkin ki zaten çirkin oldukları için koymuşsundur sen.
@mrt-06 da akbaba gibi bekliyor zaten burada elenen 2 arkadaşı hemen sırtını sıvazlayıp programına götürücek itiraf yaptırmayaNeyse puanın fena değil teşekkürler, devam et bakalım açıklamaya.
Ne kadar güzel oylamismbazen oy atladığım oluyor oyüzden söyliyeyim 23 oyumuz var
@eskici ben sana iyi puan verdim senin oylarınla baslıyoruz
@eskici oyları
Öncelikle sarkilarin hepsi harika bunu belirtmek isterim
siralamak zor oldu 1 puan alan bile efsane bir sarki
7 Gökhan Türkmen
6 Pinhani
5 Ziynet Sali
4 Merve Özbey
3 Sezen Aksu
2 Erkin Koray
1 Model
Atacan bu yapar@mrt-06 da akbaba gibi bekliyor zaten burada elenen 2 arkadaşı hemen sırtını sıvazlayıp programına götürücek itiraf yaptırmaya
maşallah @eskici puuanların her duyguyu uyandırmışbazen oy atladığım oluyor oyüzden söyliyeyim 23 oyumuz var
@eskici ben sana iyi puan verdim senin oylarınla baslıyoruz
@eskici oyları
Öncelikle sarkilarin hepsi harika bunu belirtmek isterim
siralamak zor oldu 1 puan alan bile efsane bir sarki
7 Gökhan Türkmen
6 Pinhani
5 Ziynet Sali
4 Merve Özbey
3 Sezen Aksu
2 Erkin Koray
1 Model
39 reyting 😱Bu hafta FETÖ ve @Maskeli Fedai arasındaki gizli bağlantıyı, @denizz19 ile @Çiğdem- arasında kapalı kapılar ardında yaşanan olay gelişmeyi, @Tolstoyevski'nin uzaylılarla bağlantısını, @DarkLeqenD ve @xemrexxx arasında geçen şok kavgayı açıklayacağım! Hepsi bu gece Benim Albümüm'de!
Aynen bundan iyi fırsat bulamazdı valla oh olsun sana.@mrt-06 da akbaba gibi bekliyor zaten burada elenen 2 arkadaşı hemen sırtını sıvazlayıp programına götürücek itiraf yaptırmaya
oylamamiz birbirine cok yakin. iki numara yer degisince neredeyse ayni 😛Ne kadar güzel oylamism
uzaylılar konusunu işleBu hafta FETÖ ve @Maskeli Fedai arasındaki gizli bağlantıyı, @denizz19 ile @Çiğdem- arasında kapalı kapılar ardında yaşanan olay gelişmeyi, @Tolstoyevski'nin uzaylılarla bağlantısını, @DarkLeqenD ve @xemrexxx arasında geçen şok kavgayı açıklayacağım! Hepsi bu gece Benim Albümüm'de!
Bu hafta FETÖ ve @Maskeli Fedai arasındaki gizli bağlantıyı, @denizz19 ile @Çiğdem- arasında kapalı kapılar ardında yaşanan olay gelişmeyi, @Tolstoyevski'nin uzaylılarla bağlantısını, @DarkLeqenD ve @xemrexxx arasında geçen şok kavgayı açıklayacağım! Hepsi bu gece Benim Albümüm'de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?