Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Y4Nv4Z.gif

Puan Durumu

1 Gökhan Türkmen 106
1 Erkin Koray 106
2 Pinhani 102
3 Merve Özbey 91
3 Sezen Aksu 91
4 Model 90
5 Ziynet Sali 89

Gökhan Türkmen ve Erkin koray 3 Puan
Pinhani 2 Puan
Merve Özbey ve Sezen Aksu 1 Puan

@denizz19 Ziynet Sali ve @OzaN Model elendiler malesef geçmiş olsun
:( :( :(

Yeni oy artık kabul olmayacak sonuçlar şimdi açıklanmaya başlanacak :Z:Z:Z

Evet Çeyrek Finalden önceki haftadayız 2 kişi malesef bize veda edecekler

Kalan 5 yarışmacımızda final puanı aldılar 2 farklı sırayı 2 şer kişi paylaştı bu bir ilk

Puanını hesaplayan olursada ben açıklayana kadar çaktırmasınki diğerlerinin heyecanı kaçmasın

tumblr_static_pretty-little-liars-season-3-photos_7.jpg

rE2Q8z.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Son düzenleme:
Bu hafta herkes iyiydi. Kim elense yazık olacak ama umarım en çok hakedenler kalır.:X Herkese başarılar.

benim oylarımla başlayalım :F :F :F

9 Pihanni
9 Sezen Aksu

8 Gökhan Türkmen
8 Ziynet Sali

7 Erkin Koray
7 Merve Özbey

6 Model

sunucular için harika dedim ama @Çiğdem- e pet şişesi atarım kafasına:A neyse çikinella sen de şu ödüller için oy kullan hangisini seçicen çok zorlu bir seçim senin için:A
dfgdfgfdgfd (2).png

az cok tahmin edebiliyorum elenecekleri
en dusuk puan verdigim kesin tur atlamistir :D

Elenen arkadaşlar üzülmeyin, @Çiğdem- hakkında kötü itiraf yaparak içinizi rahatlatabilirsiniz. :A Buna ben de dahilim tabii. :A

Bizim orjinal kızları koymalıydın bunların hepsi birbirinden çirkin ki zaten çirkin oldukları için koymuşsundur sen. :A