Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

elenmene üzüldüm cnm güzel yarıştın emeğine sağlık

kalan arkadaşlara başarılar diliyorum

@mrt-06 doğru recabı izlediğine emin misin sen, şarkının en başından başlattık işte sonunda da yarım kalma falan yoktu. ss

Sende YILAN olacaksın sanırım.
00.00'ı geçmesine gerek yok o ulvi hayvana istediğim her zaman dönüşebiliyorum.

Atacan'da sözde Kaan ile arkadaş
Ne alaka şimdi?!

@mrt-06 her şeyi batırdı. Yönetim komple hayırsız zaten.
Son zamanlarda bana gıcık oluyordun şimdi iyice gıcıklandın yandım.

@mrt-06 doğru recabı izlediğine emin misin sen, şarkının en başından başlattık işte sonunda da yarım kalma falan yoktu. ss
Bana yarım gibi geldi sonu hemen kesildi. .ss

Güzel bir şarkı ile elenmen kötü olmuş. Ben baya sevmiştim şarkını. Neyse sağlık olsun ve geçmiş olsun @denizz19

Çok düşük vermişsin. Seni kınıyorum. Bana tam puan vermedi diye laf etti Kaanayni tepkiyi bekliyorum.:
)) @Bully

Zorlu bir haftaydı açıkçası elenmeyi beklemiyordum ama sürpriz de olmadı.
Sağlık olsun.

Sezen ile Merve elenecek mi falan derken final puanı almışlar işe bak

Biz burada arkadaşlığımızı oylamıyoruz bu bir, ikincisi yok çünkü bu bir madde yeterince yeterli.

Senin puanların da güzel ama tam vermediğin halde Gökhan'ın başarısını sahiplenmene biraz laf ettim sadece yoksa sıkıntı yok aramızda.

Enteresan bir hafta puanlar birbirine çok yakın sıralamayı yaparken ben de çok zorlandım her puanın ne kadar kıymetli olduğunu gördük bir kez daha. Geçmiş olsun @denizz19 senin elenmen sürpriz oldu. @Bully tebrikler benden bile yüksek aldığına göre birinciliği hak ettin.

Son düzenleme:
Zorlu bir haftaydı açıkçası elenmeyi beklemiyordum ama sürpriz de olmadı.
Sağlık olsun.

Bu şarkıyla elendiysen zaten finale çıkman zor olurmuş. Çünkü gayet iddialı bir şarkı. Ne kadar üstüne koyardın bu şarkının emin değilim bence o yüzden finale zaten çıkamazmısşın