Özelden yaz bakalım bi.Bak yine yardım eli uzatıyorum sana. 😛
tşk ederimm😳😳🙄
Özelden yaz bakalım bi.Bak yine yardım eli uzatıyorum sana. 😛
gelmemişki hogatha boşuna kaybolmuşumHahahahaha aynen sen biraz kaybol bence de o mesajdan sonra.
Çiko çok yoğun olacak bundan sonra.gelmemişki hogatha boşuna kaybolmuşum
zaten @Harunnn60 sana yardım etmek mecburiyetinde@Harunnn60 kaldım ben ya hangi şarkıyı sunacam şimdi
nedenki sebep ney acaba fındıkların hasat mevsimine daha çok varÇiko çok yoğun olacak bundan sonra.
Bu akşam görürsün.zaten @Harunnn60 sana yardım etmek mecburiyetindeheleki o gün onca laf söylemişti seni kırmıştı bırak o kadarcık bir faydasıda dokunsun
nedenki sebep ney acaba fındıkların hasat mevsimine daha çok var
@Çiğdem- le iki dakika özgürce saçsaça başbaşa kavğa edeceğiz onu bile fırsata çevirme peşindesinYalın ve Serdar Ortaç zamanlarında da tek erkek ben kalmıştımElimizden geleni yapacaz yine olmazsa sağlık olsun
Ben senle bir alay ederim görürsün çirkin şey
Kızları bu kadar kötülemenin üzerine Tarkan'a destek verirsin artık tek erkek biz kaldık sonuçta
Kız düşeceği zaman bir tarafı zedelenmesin diye kendini kızın altına atan koca yürekli adamHelal olsun bu ince ve düşünceli davranışından dolayı takdir ediyoruz destere arkadaşımızı@Doğu
suçluluk psikolojisi tabiki kendini affettirmen lazımBu akşam görürsün.
vadikızı'na yardım ederim tabi.) Ben sen değilim. Herkese kucak açarım.))))
aaa dur şimdi geldim şu konudaki mesajları bir inceleyeyim şimdi beklegelmemişki hogatha boşuna kaybolmuşum
Sen hazır gaza gelmişken bir şansımı deneyeyim dedim.@Çiğdem- le iki dakika özgürce saçsaça başbaşa kavğa edeceğiz onu bile fırsata çevirme peşindesinhiç boşuna heveslenme tarkana yağmurlu havada bir damla su yok)
suçluluk psikolojisi tabiki kendini affettirmen lazım)
aslında o kadar öfkeyle başlamamıştım mesajasonra anlattıkça kinlendim kinlendikçe coştum tabi kendimi zaptedemedimtabiki son bölümler şirret falan kısmı kahrı perişan kısmı ayıp olmuş ama yani insanlık hali bazen gerçekleride söylemek şart yoksa karşıdaki hogathalar anlamıyor)
zaten sadece hogathaya bel bağlayan kimama kumalarla dengeyi sağlarım)
zaten babandan seni istemeye geldiğimde kuduz aşıların tammı değilmi sorup durumu netleştirmem şartbu canı sokakta bulmadık) aşk falan tamamda yani ısırılmak hiç hoş değil katlanamam bu tarz şeylere)
) @MEnes bu son mesajdan sonra forumdan kaçmamın zamanı geldi sanırım ortam sakinleşene kadar ben biraz tüyeyimoklava darbelerine maruz kalmamaya bak
@Harunnn60 en cici resmini koydum işte
Şikayet et destereyi.@Harunnn60 en cici resmini koydum işte
aaa @destere kuduz aşısı demek 😵😵😵 sen kaybolmuşsun ama bende sen gelene kadar gelmedim düştün elime
Sen hazır gaza gelmişken bir şansımı deneyeyim dedim.Neyse senin puanlarına ihtiyacım yok zaten ne halin varsa gör.)
sen niye gelmedinki harun diyor özel işleri var kızın falan filan nedir durumlar ne özel işiymiş bu@Harunnn60 en cici resmini koydum işte
aaa @destere kuduz aşısı demek 😵😵😵 sen kaybolmuşsun ama bende sen gelene kadar gelmedim düştün elime
gündüz 2 defa gelmiştim işte şimdide akşam geldimbu mesajını bir yere kara kaplı defterime not ettimilerde puanıma ihtiyaç duyduğunda mesajı hatırlatırım itinayla)
sen niye gelmedinki harun diyor özel işleri var kızın falan filan nedir durumlar ne özel işiymiş bu)
Bu haftaki şarkımız sözleriyle ve derin anlamlar taşıyan hikayesiyle 'Tam da Bugün' olacak.
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT @Berkan Tazegül
bu mesajını bir yere kara kaplı defterime not ettimilerde puanıma ihtiyaç duyduğunda mesajı hatırlatırım itinayla)
sen niye gelmedinki harun diyor özel işleri var kızın falan filan nedir durumlar ne özel işiymiş bu)
Azıcık merak et.bu mesajını bir yere kara kaplı defterime not ettimilerde puanıma ihtiyaç duyduğunda mesajı hatırlatırım itinayla)
vayy düşmanlığın bu kadarına pess yani demek öyle lady gaga
Dün de öyle dediydin 1 puan vermişsin benim senin puanına ihtiyacım olmaz merak etme.bu mesajını bir yere kara kaplı defterime not ettimilerde puanıma ihtiyaç duyduğunda mesajı hatırlatırım itinayla)
Şarkımı gece dinle senin kulaklarına güveniyorum bu şarkıya tam puan bile verebilirsin bence.
vayy düşmanlığın bu kadarına pess yani demek öyle lady gagaintikamım korkunç olacak
Ayy sen Vur Kadehi Ustam için de öyle demiştin ama yüksek almıştım. Tam da Bugün çok özel bir şarkıdır. Senin bu güzelliği göreceğini düşünüyorum. Bu şarkıdan sonra full senin seveceğin klipler.şu anda forum terkettirecek cinsten akşam düzelmesi zor gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?