keçeli hayranlarına dua et bana kalsa ilk hafta şutlamıştımdaBeni şanslı görmüyordun all starda hemen elenirsin diyordun 4. olmuştum küçümseme
Bekliyoruz.
daha çok beklersinizBekliyoruz bakalım.
keçeli hayranlarına dua et bana kalsa ilk hafta şutlamıştımdaBeni şanslı görmüyordun all starda hemen elenirsin diyordun 4. olmuştum küçümseme
Bekliyoruz.
daha çok beklersinizBekliyoruz bakalım.
Tarkanıda geçmiştimkeçeli hayranlarına dua et bana kalsa ilk hafta şutlamıştımda) yapamadık yinede son andada olsa gönderdik ya o mutluluk bize yeter
daha çok beklersiniz)
Bu hafta da geleceği tuttu arkadaşınkeçeli hayranlarına dua et bana kalsa ilk hafta şutlamıştımda) yapamadık yinede son andada olsa gönderdik ya o mutluluk bize yeter
daha çok beklersiniz)
zaten iki kötü en fazla birbirini geçer iyileri geçemezler yaTarkanıda geçmiştim
keçeli hayranlarına dua et bana kalsa ilk hafta şutlamıştımda) yapamadık yinede son andada olsa gönderdik ya o mutluluk bize yeter
daha çok beklersiniz)
Senin sevgilin Gülşenide geçtimzaten iki kötü en fazla birbirini geçer iyileri geçemezler ya)
direk eleme sonuçlarını versem kestirmeden hiç yormasam siziBu hafta da geleceği tuttu arkadaşınHadi açıkla.
ayy hadi 10 dakıka yedin beeedirek eleme sonuçlarını versem kestirmeden hiç yormasam sizi)
eveeet tarkozla keçeli gitti diğerlerine haftaya başarılar dilerim,
yarışma bu kadardı şimdi herkes dağılabilir
@Çiğdem- dokunulmazlık falan dinlemeyip linç edecez şimdi jüri başkanınıdirek eleme sonuçlarını versem kestirmeden hiç yormasam sizi)
dur sayın sunucumuz değerli hogatha hanımefendiye sorayım olurunu alırsak açıklayacağımHadi be gülüm bi zahmet
Yalan sonuçlar istemiyoruz kafana göre eliyorsun şike yapmışsın belli Çikoya rüşvet verdin ha mahkemeye verecez @Bully iledirek eleme sonuçlarını versem kestirmeden hiç yormasam sizi)
yarışmacı olmanın ilk haftası cnm başarılar 😉😉😉Y yarışıyorda oylamayı kaçırdım ama benim albümüm oylamasına yetiştimtüm yarışmacılara başarılar
Seni mi beklicez on saat çarpık cahillik yapmakopyala yapmayınca yapıştır yapmanın anlamı yokmuşbir saniye kopyalama yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?