Bence de 2 gün çok
hala yollamayan 2 kişi var ama bu konuya artık sert kurallar gelecek 5.hafta tek gün olup - ceza ise 5 ten 10 a çıkıcak
Bence de 2 gün çok
Sen günü 2'ye çıkarırsan onlar da geç yollar tabi sen 1 yapsaydın başta oylama başlardı. Sanki şarkıyı yollamak çok zor.hala yollamayan 2 kişi var ama bu konuya artık sert kurallar gelecek 5.hafta tek gün olup - ceza ise 5 ten 10 a çıkıcak
GüzelmişBu hafta yine efsane bir sarkiyla geliyoruz
00:13 - 1:36 arasi
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @Çiğdem-
11-5 arası oyla bu hafta bari@Çiğdem- şimdi benim puan sistemim nasıl. açıkla bakalım.
Bu hafta yine efsane bir sarkiyla geliyoruz
00:13 - 1:36 arasi
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @Çiğdem-
Hayır neden sokak sanatına ayrım yapıyorsun? Onu pek anlamıyorum. Tamam işin şakasındayız bir şey demiyoruz elbet ama bir sebebi olmalı.11-5 arası oyla bu hafta bari
11-5 arası oyla bu hafta bari
Hayır neden sokak sanatına ayrım yapıyorsun? Onu pek anlamıyorum. Tamam işin şakasındayız bir şey demiyoruz elbet ama bir sebebi olmalı.
başkan yardımcısı oldu ayoll @destere nin başkanın ilk 2 sezon büyük finalde benden sonra en yüksek puan avantajı vardı bu sezon benim gibi oy verme hakkıda vericeğimi söylemiştim destereye ama çocuk ortalıkta yok @sokak sanati da vekil başkan sayılıyor şuankız allah aşkına şu oylara karışma yahu
Güzel puanlarini bekliyorum o zamanGüzelmiş
Aynen abla sarkilarin hepsi güzelGülşenin bu albümü çok güzeldi bu şarkısıda çok güzel yusuf güzel şarkı
seçmişsin
başkan yardımcısı oldu ayoll @destere nin başkanın ilk 2 sezon büyük finalde benden sonra en yüksek puan avantajı vardı bu sezon benim gibi oy verme hakkıda vericeğimi söylemiştim destereye ama çocuk ortalıkta yok @sokak sanati da vekil başkan sayılıyor şuan
Kime sordunuz ben kabul etmiyorum belkibaşkan yardımcısı oldu ayoll @destere nin başkanın ilk 2 sezon büyük finalde benden sonra en yüksek puan avantajı vardı bu sezon benim gibi oy verme hakkıda vericeğimi söylemiştim destereye ama çocuk ortalıkta yok @sokak sanati da vekil başkan sayılıyor şuan
Güzel puanlarini bekliyorum o zaman
Aynen abla sarkilarin hepsi güzel
size avantajı var 5 ten aşşağı puan veremicek size avantaj buKime sordunuz ben kabul etmiyorum belki
O tarafsızlıktan nasibini alamamış. Satıcılık var, bencillik var, taraflılık var her şey var bir de her şeye gülüyor. Hatuna küfür etsem gülüyor yüzsüz müdür nedirkız allah aşkına şu oylara karışma yahu
@Çiğdem- gülüyo bide azcık tarafsız ol yahu aaböyle sunucumu olur yahu
Fark-i Gülsen diyelimEvet canım zaten gülşen çok güzel albümler yapıyor çokda güzel şarkılar yazıyor