Kötü mü yani
Sorman hata.
Kötü mü yani
Şarkıyı gerçekten dinledin mi yoksa gıcıklığına mı diyorsunSorman hata.Bu hafta 7-1 arası puan vereceğim. 1'den fazla 1 verme hakkım çok işe yarayacak. hepiniz kötüsünüZ.
Şarkıyı gerçekten dinledin mi yoksa gıcıklığına mı diyorsun
O zaman beğendinTabi ki dinledim. Hatta tek senin şarkıyı dinledim.
Yine konar bu gönül yine konar bir deli çalıya demesi için bile 10 verilirBakarız artık.
Yine konar bu gönül yine konar bir deli çalıya demesi için bile 10 verilir
5-6 arasını iyi düşün hem diğer şarkılar belli değil belki sevecenen yüksek puanım 7 zaten.Yok işte 3-4 verilir.
Yarışmaya renk katmıştın sağlık olsun hoşça kalGeçen hafta albümü zirveye taşıyan herkese tekrar teşekkürler.
Bu hafta yine albümün iddialı şarkılarından biriyle, çıkış şarkımız "Buzdan Şato" ile karşınızdayız. Yüksek puanlarınıza talibiz yine.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Bu hafta -mecburen- vites düşürüp 'Denedim Vallahi' diyoruz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @OzaN @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock
Yapacak bişey yokVites 2'den 1'e düşüyor o zaman yine.@Çiğdem-
Bu hafta 'Unutuldular' ile geliyoruz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Bence de 2 gün çok@Harunnn60 ve @turkuazz ricalarıyla şarkılarını ben paylaşıyorum bu arada 2 gün sürmesinden şarkı göndermenin şikayet var haklı olarak ama hala 2 gün geçmiş @eskici @Billy Kane şarkılar yok ayoll 17:00 son süre çabuk yollayın birde süreyi geçirmeyin
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?