Olabilir belki
hahahha yeni konu gelecek birazdan varmı istediğin sunucuAman onun ucuz oyları olmadan da ben zirveye çıkarım.Gerek yok o kazulete.
hahahha yeni konu gelecek birazdan varmı istediğin sunucu
onun yerine siayı konuk edelim konukların şarkılarını sonuclarda paylasırız yanınada avrili alalımSia'nın son şarkısını ekleyebilirsin konuya.
onun yerine siayı konuk edelim konukların şarkılarını sonuclarda paylasırız yanınada avrili alalım
şu 14 yaşındaki veletimi diyorsunAferin kafan basıyor.Öyle yapalım ama Sia ile maddie'yide al. Dansçı olmadan olmaz.
şu 14 yaşındaki veletimi diyorsun
İstanbulun trafik i beni bitirecekGörmedim o tehdidi ben.
aynen. @denizz19 sasirtti.5 puana olmamış veren Denizcim öpte başına goy.
cepten giriyorum. ugrasamam siralama olarak gitmeye. cigdem nasil listeyi yaziyorsa bende siralamayi silip puani yapistiriyorumYaa böyle puan mı verilir en altta görünce 1 sandım.
sen yine iyi aldin benden. önce bir sarkiyi dinletip sonra degistirirsen böyle olur
dün gün içinde düzeldi cnmaynen. @denizz19 sasirtti.
@Çiğdem- forum dun gece ve bugun varmiydi? ben en son ikindi vakti baktigimda hala girilmiyordu. bir suru bildirim gelmis bana.
cepten giriyorum. ugrasamam siralama olarak gitmeye. cigdem nasil listeyi yaziyorsa bende siralamayi silip puani yapistiriyorum
sen yine iyi aldin benden. önce bir sarkiyi dinletip sonra degistirirsen böyle olur
evet gun icinde girdim ama gece olmadi yine ve bu sabah ve öglende yoktudün gün içinde düzeldi cnm
5 puana bilerek OLMAMIŞ attım aslında en başta birinin 5 puanına OLMAMIŞ deyince herkese öyle yapayım dedimaynen. @denizz19 sasirtti.
@Çiğdem- forum dun gece ve bugun varmiydi? ben en son ikindi vakti baktigimda hala girilmiyordu. bir suru bildirim gelmis bana.
cepten giriyorum. ugrasamam siralama olarak gitmeye. cigdem nasil listeyi yaziyorsa bende siralamayi silip puani yapistiriyorum
bazılarında sanırım hemen düzelmemiş modem resetleyin hatası geliyormuş halada düzelmen üyeler yine var sanırım umarım kısa zamanda tamamen düzelirevet gun icinde girdim ama gece olmadi yine ve bu sabah ve öglende yoktu
insallah. suan bildirimlere yetisemiyorumbazılarında sanırım hemen düzelmemiş modem resetleyin hatası geliyormuş halada düzelmen üyeler yine var sanırım umarım kısa zamanda tamamen düzelir
ferdi baba gitti malesef 1 puanla elendiinsallah. suan bildirimlere yetisemiyorumtv kapattim. forumla vakit geciriyorum. daha dunun elenenini bilmiyomheyecanla puanlamalari okuyorum
1 puanlamiferdi baba gitti malesef 1 puanla elendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?