Benim Albümüm 3.Sezon / 4.Hafta Sonuçları

MS'ye İnna ile mi yoksa Sia ile mi katılayım.:A @çiğdem-
Forum biraz oynak seviyor o yüzden mantık Inna diyor ama Gönül Sia.:bhr: @Tolstoyevski sen hangisi seçersin. Ona göre tersini seçeceğim:A

Moderatörün son düzenlenenleri:
MS'ye İnna ile mi yoksa Sia ile mi katılayım.:A @çiğdem-
Forum biraz oynak seviyor o yüzden mantık Inna diyor ama Gönül Sia.:bhr: @Tolstoyevski sen hangisi seçersin. Ona göre tersini seçeceğim:A
Sia ile gel bencede isim benzerliğinden dolayı @denizz19 u tavlama şansın var cnm
:A :A :A

@denizz19

5 puana olmamış veren Denizcim öpte başına goy.
aynen. @denizz19 sasirtti.
@Çiğdem- forum dun gece ve bugun varmiydi? ben en son ikindi vakti baktigimda hala girilmiyordu. bir suru bildirim gelmis bana.

Yaa böyle puan mı verilir en altta görünce 1 sandım. :A
cepten giriyorum. ugrasamam siralama olarak gitmeye. cigdem nasil listeyi yaziyorsa bende siralamayi silip puani yapistiriyorum

Kriterlerim var bebeğim 5 puan ve altı Ziynete yakışmaz :A

@dosimosi haftaya daha iyi bekliyorum :A
sen yine iyi aldin benden. önce bir sarkiyi dinletip sonra degistirirsen böyle olur

@Çiğdem- forum dun gece ve bugun varmiydi? ben en son ikindi vakti baktigimda hala girilmiyordu. bir suru bildirim gelmis bana.

cepten giriyorum. ugrasamam siralama olarak gitmeye. cigdem nasil listeyi yaziyorsa bende siralamayi silip puani yapistiriyorum

sen yine iyi aldin benden. önce bir sarkiyi dinletip sonra degistirirsen böyle olur
dün gün içinde düzeldi cnm :F

5 puana bilerek OLMAMIŞ attım aslında en başta birinin 5 puanına OLMAMIŞ deyince herkese öyle yapayım dedim :A Neyse haftaya yüksek verirsin :F

bazılarında sanırım hemen düzelmemiş modem resetleyin hatası geliyormuş halada düzelmen üyeler yine var sanırım umarım kısa zamanda tamamen düzelir :F
insallah. suan bildirimlere yetisemiyorum :) tv kapattim. forumla vakit geciriyorum. daha dunun elenenini bilmiyom :) heyecanla puanlamalari okuyorum