O hafta da Gülsen'e güzel puanlarini bekliyorum5.hafta 2 eleme var sizi roada şutlayacaz inş
orada bizim dizimiz sonucta bizim sana takılmamızı hiçbir zaman cididye alma gül geç
O hafta da Gülsen'e güzel puanlarini bekliyorum5.hafta 2 eleme var sizi roada şutlayacaz inş
orada bizim dizimiz sonucta bizim sana takılmamızı hiçbir zaman cididye alma gül geç
Yalnız canım Lacivert'in bu bölümünün reytingleriyle Benim Albümüm reytingleri bir arada hesaplanmayacak3-4 saatte lacivertin hızını geçtik galiba. @denizz19 sem bana oyna bence.
İtiraflara @vadikızı damga vurunca sende bir çekememezlik başladı kız.onuda şaka amaçlı diyoruz herhalde ayoll bende zaten her konuda geyik yapıyorum 3 yıldır benimde farklı yaptığım birşley yok
aa bu arada @Tolstoyevski çok ilginç bir tespit yaptı
Son Sorumuz @vadikızı na : Son olarak kalan yarışmacılardan en favori gördüğün 1 kişi kim ?
Cevap : ziynet sali hande yener murat boz gülşen favorilerim bu dördünden birinin
almasını isterim
Biri 2.öteki 3.hafta elenmiş, bakalım haftaya gülşen mi ziynet mi gidici
@Bully @eskici @Billy Kane @turkuazz @OzaN @xemrexxx @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati
röportaj bu ayol elendiği hafta yapmıştık favori gördükleri 2 haftadır eleniyor
Bize bir şey olmazonuda şaka amaçlı diyoruz herhalde ayoll bende zaten her konuda geyik yapıyorum 3 yıldır benimde farklı yaptığım birşley yok
Son Sorumuz @vadikızı na : Son olarak kalan yarışmacılardan en favori gördüğün 1 kişi kim ?
Cevap : ziynet sali hande yener murat boz gülşen favorilerim bu dördünden birinin
almasını isterim
@Bully @eskici @Billy Kane @turkuazz @OzaN @xemrexxx @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati
Haftaya bu tespit bozulacakonuda şaka amaçlı diyoruz herhalde ayoll bende zaten her konuda geyik yapıyorum 3 yıldır benimde farklı yaptığım birşley yok
almasını isterim
onuda şaka amaçlı diyoruz herhalde ayoll bende zaten her konuda geyik yapıyorum 3 yıldır benimde farklı yaptığım birşley yok
almasını isterim
yok ayol bu başka sen röportajta hande ve murat gülşen ziynet favorilerim demiştin hani handeyle murat peş peşe elendi şimdi gülşenle ziynete mi geldi sıra diyoruzsen yine benle uğraşıyon hee allah allah benden şike bekleme çiğdem ben şike falan
yapmam
@Tolstoyevski şike yapacak en son insan benim beni tanımadan yorum yapma
yok ayol bu başka sen röportajta hande ve murat gülşen ziynet favorilerim demiştin hani handeyle murat peş peşe elendi şimdi gülşenle ziynete mi geldi sıra diyoruz
hee tm ziynet elenmez bence
onlrda sıralamada düşük gidiyor favorielrin dökülüyor kıız
Dm at gelirim😛 gördüm gördüm röp tespiti için mi
Hoştfaruk de gelir
Müzik dinlemek sahne izlemekten 10 kat daha iyi aşkım.@Yiğitt fena değil burada oy kullanıyor Yıldızlarda kullanmıyor herife bak. ss
Sus bana aşkım deme.Müzik dinlemek sahne izlemekten 10 kat daha iyi aşkım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?