DETÖ kıçına tekmeyi atacak az sonraBugün sizi çok ciddi gördüm başkanım.şike nin ortaya çıkması sizi sinirlendirmiş olmalı.merak etmeyin DETÖ ye dur diyeceğiz Allahın izniyle.
@sokak sanati nın olduğu devirde şike suçu kelle vıurmayla sonuclanıyor git kavuk al paşanaBugün sizi çok ciddi gördüm başkanım.şike nin ortaya çıkması sizi sinirlendirmiş olmalı.merak etmeyin DETÖ ye dur diyeceğiz Allahın izniyle.
Alırım façasını aşağa fazla havalanmasın
Teşekkür ederim
@sokak sanati başkanım bence bu zatı muhteremin de kellesini almalısınız.Allah'ım ne saçma muhabbetler dönüyor ya şu sonuçlar bitse de kurtulsak
Allah'ım ne saçma muhabbetler dönüyor ya şu sonuçlar bitse de kurtulsak
Ben içimden gelmeyen bir şeyi söyleyemem üzgünüm.sistem başkanım çok yaşa demeni uygun buldu de bakim
🙂😎😀😳😕😵 bunlarda şekerlerin
Allah'ım ne saçma muhabbetler dönüyor ya şu sonuçlar bitse de kurtulsak
Sen eğlen de abla gerisi önemli değil karamsar hallerin hiç çekilmiyorne güzel işte ablam eğleniyoruz iştee
Ben içimden gelmeyen bir şeyi söyleyemem üzgünüm.
Kes be
Sen eğlen de abla gerisi önemli değil karamsar hallerin hiç çekilmiyor
Bizzat kendi parmaklarımla saydım : sayın başkanıma 2 dakika içinde 11 tane kusurlu mesaj yazdınız.bunun bedeli ölümden aşağısı olamaz.Onun gücü bana yetmez.
La daha bugün bana yalakalık yapıyordun ne çabuk yön değiştirdin. ssBizzat kendi parmaklarımla saydım : sayın başkanıma 2 dakika içinde 11 tane kusurlu mesaj yazdınız.bunun bedeli ölümden aşağısı olamaz.
Onun gücü bana yetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?