dönem dizisi oyuncusu değil o kadın ve daha hararetli rollerin kadını bence olmamış.
aa vallamı ben yakıştırdım nurgülü
dönem dizisi oyuncusu değil o kadın ve daha hararetli rollerin kadını bence olmamış.
Berensiz Kösem, Kösem değildir diyorsun yani.![]()
Hay onlar tarafından kovalanasın inşPis zevksizi bi an;diye okudum.pezevenk
Ama 2.5 reytingle dibi gören de sizdiniz. .sssssKösemi biz var ettik. Biz 8.5 reyting gördük. Nurgül AB grubunda daha aşağısında olacağı için rakip görmüyoruz.
@sokak sanati şuan gerçekten çok ciddi.Ciddilikte benimle yarışıyor o kadar yani.
Ama 2.5 reytingle dibi gören de sizdiniz. .sssss
yok başkanım.herkesi kılıca vurucam sus. beni çıldırtma. başkanım ben hemde forumun en gözde yarışmasının başkanıyım. daha ötesi var mı şöyle var mı. tabi ki yok.
herkes mesajımı alıntılayıp yok başkanım desin yoksa keserim fişini.
şu @xemrexxx @eskici ve @vadikızı nı kılıçtan geçir sana zahmet kara umutherkesi kılıca vurucam sus. beni çıldırtma. başkanım ben hemde forumun en gözde yarışmasının başkanıyım. daha ötesi var mı şöyle var mı. tabi ki yok.
o yılmaz şahin. beren ilk girdiği bölüm 8.5 aldı. ötesi timsin amatör işleri ve beceriksizliği
yok başkanım.
herkesi kılıca vurucam sus. beni çıldırtma. başkanım ben hemde forumun en gözde yarışmasının başkanıyım. daha ötesi var mı şöyle var mı. tabi ki yok.
o yılmaz şahin. beren ilk girdiği bölüm 8.5 aldı. ötesi timsin amatör işleri ve beceriksizliği
emredersiniz başkanım.berhudar ol evladım. çekilebilirsin..