Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Puan Durumu
1 Erkin Koray 225
2 Gülşen 221
3 Hande Yener 204
4 Ziynet Sali 199
5 Pinhani 198
6 Murat Boz 196
7 Burcu Güneş 189
8 Merve Özbey 187
9 Ferdi Tayfur 177
10 Sezen Aksu 167
11 Gökhan Türkmen 150
12 Ezo 139
13 Model 125
14 Murat Dalkılıç 123

Erkin Koray 3 Final Puanı
Gülşen 2 Final Puanı
Hande Yener 1 Final Puanı

@vadikızı Murat Dalkılıç malesef elenen arkadaşımız ama juri kadromuza eklendi :bhr:

Sunucularımız 2.sezonun şampiyonu Barış Akarsu ve 2.olan Katy Perry
FXFF9PK0.jpg

katy-perry-435.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati

Son düzenleme:
Bekliyoruz bakalım inşallah hak eden elenir, hak edenler de final puanlarını alır. :A

Kız bugunu mü buldun :T: dizim var @Çiğdem- :unamused::triumph::triumph: Neyse 14-10 verenleri kalpledim 10-6ya kadar olanları beğendim 5-0 verenleri gördüm şimdiden :(

sunucuları görmüyormusun ayol 2.sezon barış akarsu ile katy perry final yaptılar barış akarsu kazandı @xemrexxx :A

Katy Prism albümü mu. O albüm iş yapardı.Tebrikler valla iyi tercih.:X

@Billy Kane napti. Loud albümünü harcadı mi yoksa. bir ara ona baktım ben. ilk sezonda sanırım.:X

Teşekkürler, keşke sen de olsaydın. :D

Büyük destek verirdim. Finale hangi şarkıyı çıkarttın. dark house, Roar?

@Billy Kane 2.sezon seçti rihannayı harcadı evet erken elendi ama katy perry final gördü yabancı düşmanlığına rağmen @Harunnn60 da kıskandı biraz :A

Sunucu desteği büyük gibi ama sanki.:A Hayır ben @GunesinOglu 'ndan biliyorum. Sunucu destek verince yürüyorsun.:A

nereye kullandın beee hem ben yokken gelmişsin ne yapoayım ama senin varlığın yeter :A

Kullanmadım yazacaktım.:A Yarışma elimi ayağımı titretiyor.:A

oyumu simdi kullanabildim :)
sarkilarami yoksa albumemi oy veriliyor ? :D