Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

Bu şekilde yarışan tüm yarışmacılar yorum şeklinde kendilerini ifade etme şansı yakalayacaklar
elenmiş olsalar dahi yarışmacıların açıklamaları,yorumları olacak

gülizle en azından kadın şarkıcı sansı olurdu dalkılıçı rüyasındamı görmüş anlamadım yakında röportaj yaparız onunlada
Ben söyledim Dalkılıçı seçmesini ama Güliz'in şarkılarının da daha kaliteli olduğunun altını çizdim. Forum genelde popülerliğe baktığından kalite pek önemsenmeyebilir dedim o da Murat'ı aldı

düşük şarkıda kredisi yok bence hemen şutlanır ayoll kadın şarkıcılar daha kredili oluyor bu forumda
survivorda yanılmıyorsam hemen şutlanmıştı pek sevilen biriside değil

bu akşam 22:00 sonuçlar açıklanacak inş bayramdan önce eğlenmek isteyenler burada olsunlar

ve tabikide bayrama malesef üzgün giren kişide olucak benim yüzümden
bakalım hangi bomba albüm ilk haftadan şutlanacak

Bekliyoruz bakalım kim elenecek herkes elenebilir bence

Albümleri başarılı bulduğumu söyleyebilirim ancak bu bir yönden de iyi olmuyor çünkü oylama yaparken sıralamayı yapmak kolay olmuyor
bu sezon iddalı albüm sayısı daha fazla böyle oluncada oylama çok zor oluyor..yarışma açısından keyifli aslında çünkü daha çekişmeli oluyor albümler ama oylama açısından da çok zor oluyor

ah ah ben bu eğlencede olamıcamm bağ evinde kalacaz bugün

@Çiğdem- rica ediyorum sonuçları 21.15-21.30 gibi açıklar mısın 1 saatlik vaktim olacak benim yarın erken kalkmamız lazım

Erken yatmam lazım amerikan güreşi izleyecem 4te
seri açıkla kız sonuçları
sen git uyu bence 22:00 da yaşlı başlı adamın ne işi var elendiğini canlı görürken kalp kırızıde geçirirsin yarın gel sakin şekilde kalp ilacını iç öyle bak sonuclara