Benim Albümüm 3.Hafta Sonuçları

İlk 2 hafta final puanları almıştık bu haftaki düşüş de nazar boncuğu olsun artık.

Şarkı bazılarına fazla ağır gelmiş olabilir haftaya tempoyu arttırıyoruz yükseleceğimi düşünüyorum yeniden.

ve çekirge gibi yine zıplayıp kurtulan @Tolstoyevski @xemrexxx sizede tebrikler çocuklar 3.cü zıplayışta bile birşey olmadıysa daha size birşey olmaz haha

Ben de şaşırdım açıkçası, sonuncu olmayı bekliyordum bu sürpriz oldu. Oylarıyla Pink'e destek olanlara teşekkürlerimi bildiriyorum.

Bu ayrıntı için çok teşekkürler @Çiğdem-
durumu anlattım ayoll

ikinizin şarkısınada sizden daha çok ben güvenmiştim bana güvenin diyorum
@mrt-06 @Harunnn60

yanarım elde tutulucakmış verme yerine ama şarkıları koymadanda işte ne sonuc çıkıcak tahmin edemiyorsun

Bu haftayı da atlatırsam iyi şarkılar gelecekti.Zirveyi zorlayacaktım gibi.Ama yenildim.
Neyse sağlık olsun
Gelecek hafta kullanmak istediğim şarkıyla veda edeyim o zaman.

tüm oy veren arkadaşlarıma teşekkür ederim😉

Kazanana ve yüksek sıralarda yer alan arkadaşlara tebrikler.
Yarışma şu aşamada eğlenceli geçiyor. Devamı da böyle olur umarım. 🙂

@Çiğdem- bu hafta oy kullanamadım çünkü bugün hesapta olmayan işlerim çıktı hiç bakamadım bugün pc ye

Bu yarismaya nasil katiliyorduk
Yarışmaya katılmak istiyorsanız yarışmacının sunucusuna başvurmalısınız..şu an yarışma ortasında yarışmaya katılamıyorsunuz ama yarışmanın 2.sezonu başladığında başvurunuzu yapmanız lazım.

juri başkanımız @destere yine nerelerde sürtüyor yardımcısı @Doğu

juri başkanımız @destere yine nerelerde sürtüyor yardımcısı @Doğu

geldim geldim
) yetttim aha
)

Evet çok ilgi var maşallah.

2 üye kayıp , jüri başkanı yok ortalıkta.

yine ortalığı karıştırmak için çırpınıp duruyorsun
ama başarılı olamamışsın lady gaga
)

@Maskeli Fedai ye hakaret edebilirler sorun yok
) tarkoza tam puan vererek hakaretleri haketmiş oluyor
)

@destere'nin güzel dediği en fazla bu kadar işte.
Neyse buna da şükür teşekkürler.

iyilik yaramıyor sanada
geçen haftaya göre muhteşem bir artış var puanımda
birde klip olmasaydı dahada artabilirdi
)

Yaa ben seni lana del'din de elendin sanıyordum
keşke onla devam etseydin

lana falan olsa keşke
@Harunnn60 kaplumbağanın biriyle yarışacaktı ne zorla vazgeçirttik
)

Atiye ile sonunculuğu yarıştık fakat kaybeden ben oldum sanırım, hayırlı olsun ne diyelim.

Atiye için üzüldüm ama çok dayanamayacağı belliydi maalesef.

dünde dinlerken söylemiştim atiyenin çok hoş bir sesi var ama şarkıları berbat
kız güzel şarkılarla yarışsa kolay kolay elenmeyecekti

yarışmadaki en ilginç sonucu aslında deniz seki almış bu haftaki şarkısı güzeldi ona rağmen sonunculuğa demir atmış hatta atiye olmasa deniz seki elenecekmiş nerdeyse
@Tolstoyevski boşuna heyecan yapmış floydun bu haftaki yeri rahatmış

@MayısKralı 'na Tebrikler şarkısı cidden muazzamdı hatta oylama bittikten sonra açıp full halini dinledim zaten çok seviyordum
@Bully üzülmesin Tarkan'ın heykelini dikeceğiz @destere'ye inat

geçen hafta tarkozunuz zirvedeydi bu hafta ortalarda! önümüzdeki hafta dibe demir atar
gidişat mükemmel
oğlanın heykeli dikersiniz ama elenmesine mani olmanız zor
)

son olarak tosbağa @xemrexxx de ipten dönmüş resmen
bu hafta yıldız teyze berbat bir şarkıyla yarışıyordu elense hiç sürpriz olmayacaktı

Lana'dan sen de mi geçirdin? Burdaki şarkıların hiçbiri summertime sadness etmezdi
çocugun hakkını yediniz

Lana'dan sen de mi geçirdin? Burdaki şarkıların hiçbiri summertime sadness etmezdi
çocugun hakkını yediniz
Bu yarismaya nasil katiliyorduk
@destere biraz geç olmadımı sencede bir juri başkanının görevi nedir sunucunun oylarını açıklamaktır yarışma bittikten sonra herkes dağıldıktan sonra gelmek değil

@Mhmtadn 2.sezonuna ismini yazdırabilirsin forumda olursan katılırsın ama şuanda oylarınla katkı yapabilirsin juri olabilirsin istersen 😉

@Forumdash ayy yok lanayı ahmad seçmişti @Harunnn60 daltonlar gibi 1 avuc haydut bulmuş onlarla katılıyordu

2.Sezon için Lana'yı düşünüyorum aslında.

Hala aklımda var yalnız.

juri başkanı ne halt yerse yesin sunucudan torpilli
o açıdan sorun yok kafasına göre takılıyor onu öyle kabul et
)

2.Sezon için Lana'yı düşünüyorum aslında.

Hala aklımda var yalnız.

lanayı düşünecek halinmi kalmış tosbağalarla yarışıyordun nerdeyse son anda vazgeçirdik

@Çiğdem- yeni haftayı bekliyoruz, bu hafta şaşırtacağım sizi.

herkesin dediği şeyi bende diyeyim
tek atımlık mermin kaldı gel şarkısınıda yarışmada kullanırsan seni törenle uğurluyacağız

çocugun hakkını yediniz

bir türlü olayı anlayamadın yada anlamak istemedin ona yanarım
) yaw adam oğlanlardan oluşan bir grupla yarışacaktı ne zorla engel olduk diyorum
) keşke lanayı bende severim gelseydide keşke gözümüz gönlümüz şenlenseydi