Benim Albümüm 2.Sezon / Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Herkese Yarı Finalden merhabalar süre koymuyorum 3 kişi kaldı şarkı ve racap sürelerini bildirin bu gece oylamayı başlatalım bildirmeyen olursa yarın gündüz başlar ama bugün yada akşam bildirinde bu gece başlayalım 3 şarkı kalmasına rağmen racap'dan devam edecez 2 dakikaya kadar isteyen seçebilir :bhr:

Final Puanı Alanlar
Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü 18 Puan
Yalın - Bir Bakmışsın Albümü 8 Puan
Katy Perry - Prism Albümü 5 Puan

Elenen Yarışmacılar
1. hafta @vadikızı Bengü - İki Melek - Albümü
2.Hafta @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
3.Hafta @Billy Kane Rihanna Lound Albümü
4.Hafta @S.G.A.T. Teoman - Gönülçelen Albümü
4.Hafta @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü
5.Hafta @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
6.Hafta @turkuazz Zara - Avuntu Albümü
7.Hafta @soo Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye Albümü
7.Hafta @Tolstoyevski Haluk Levent - Annemin Türküleri Albümü
8.Hafta @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
8.Hafta @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü

Yarışmacılar
1- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
2- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
3- @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir albümü

@Juriler
Juri Başkanı @destere
@Harunnn60
@cevaa
@EFE UYSAL
@Ahmad
@EnveR
@Aserat
@yigit_00
@Doğu
@MEnes
@Felon
@eskici
@Maskeli Fedai
@cookies
@emree-29
@BesaleT
@Titanium
@Forumdash
@gözlemci
@ozgur2113
@Mr.At
@S.G.A.T.
@MasacRE-
@vadikızı
@Billy Kane
@tolgab
@turkuazz
@Yiğitt
@soo
@Tolstoyevski
@MayısKralı
@denizz19

Son Oy Gönderme Tarihi 19 Temmuz Salı 21:00
1 Barış Akarsu - Rüzgar
2 Yalın - Keşke
3 Katy Perry - This Is How We Do
Sunucularımız dünyanın en iyi erkek ve kadın ünlülerinden geliyor paraya kıydım büyük final'de bile bulamayacağınız sunucular getirdik yarı finale yakışır :F :F :F

Jennifer Lopez
GettyImages-503433256.jpg

Brad Pitt
98-4.jpg

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt

Son düzenleme:
Çeyrek finalde verdiğiniz güzel puanlara tekrar teşekkürler. :)

Yarı final şarkımız albümün en büyük hitlerinden olan, youtube'da yaklaşık 500 milyon kez izlenen eğlenceli klibiyle "This Is How We Do"

Umarım sizler de beğenirsiniz ve bizi finale taşırsınız. :):)

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt

Yarı final şarkımız albümün en büyük hitlerinden olan, youtube'da yaklaşık 500 milyon kez izlenen eğlenceli klibiyle "This Is How We Do"

Oy kullanmamı gerçekten istiyor musun? :A

final şansın kesinlikle var cnm ama biraz admin olmanın faydalarını kullan bence mesala vadikızı hazır yokken ortalıkta 1 haftalık ban at yarışma bitene kadar gelemesin diğer kafadan 1 veren emre-29 ve @Yiğitt onlarada 1 haftalık ban at yarışma bitince gelirler
:A :A :A

final şansın kesinlikle var cnm ama biraz admin olmanın faydalarını kullan bence mesala vadikızı hazır yokken ortalıkta 1 haftalık ban at yarışma bitene kadar gelemesin diğer kafadan 1 veren emre-29 ve @Yiğitt onlarada 1 haftalık ban at yarışma bitince gelirler
:A :A :A
Onları banlarsam diğerlerinin gözünde kötü olurum ve düşük verirler. Bu şekilde banlamayarak ne kadar iyi bir admin olduğumu kanıtlamış oluyorum. Yani tüm forum halkından bunun için de artı puan alacağımı tahmin ediyorum. :A

Onları banlarsam diğerlerinin gözünde kötü olurum ve düşük verirler. Bu şekilde banlamayarak ne kadar iyi bir admin olduğumu kanıtlamış oluyorum. Yani tüm forum halkından bunun için de artı puan alacağımı tahmin ediyorum. :A
bu şarkıyı çok seviyorum 6.hafta kullanmaktan bence çekinmicektin vlla 6.hfta kullanıp 2.olduğun şarkıyı 7.hafta kullanıcaktın dark horse ve roarla kalıcaktın finale bazen cesaretli olmak gerekiyor :A :A :A

bu şarkıyı çok seviyorum 6.hafta kullanmaktan bence çekinmicektin vlla 6.hfta kullanıp 2.olduğun şarkıyı 7.hafta kullanıcaktın dark horse ve roarla kalıcaktın finale bazen cesaretli olmak gerekiyor :A :A :A
6. veya 7. haftada elenip ortadan kaybolmak da vardı. Bu şekilde en azından ilk 3'ü garantilemiş oldum. İnşallah final de olacak. :D

6. veya 7. haftada elenip ortadan kaybolmak da vardı. Bu şekilde en azından ilk 3'ü garantilemiş oldum. İnşallah final de olacak. :D
@Bully yarı finallerde kaybetmekle ünlü birisi vlla :F

survivor 2.sezon yalınla final gördü sonra hep yarı final serdar ortçla 3.sezon yarı , yalınla all starda yarı sonra tarkanla benim albümümde yarı ve şimdi yine yarı finalde kaçınılmaz son yinemi olacak bakalım :A :A :A

katy perryin racabını yaptım sende gelmişken yolla barış akarsuyu @xemrexxx oda aradan çıksın akşamada yalın gönderir oylamayı başlatırız :F