Ama değilsin tripkolik bey.cüri olsam 1 verirdim
Anladık la yüzüme çarpıp durma
kullanırsın ara sıraOy kullanmayacağım artık, boşuna etiketlemeyin gençler.
Ama değilsin tripkolik bey.
istediğin zaman oy kullanabilirsin eski yarışmacıların hakkı var6.haftadasın bu şarkıyla mı geliyorsun@Çiğdem- beni bi haftalığına geri al da 6.haftada hangi şarkı ile gelinirmiş bi göstereyim
Son klipsiz şarkım ayrıca şarkı çok iyi bir kere sen anlamazsın.6.haftadasın bu şarkıyla mı geliyorsun@Çiğdem- beni bi haftalığına geri al da 6.haftada hangi şarkı ile gelinirmiş bi göstereyim
beni yarışmaya al ve büyük düşünistediğin zaman oy kullanabilirsin eski yarışmacıların hakkı var
Doğru dedin aslında en iyi şarkımla bile gelsem elenebilirim , Forum zevksiz olduğu içinSon klipsiz şarkım ayrıca şarkı çok iyi bir kere sen anlamazsın.
La sen en iyi şarkınla gelsen kaç yazar her türlü elenirsin zaten.
beni yarışmaya al ve büyük düşünhem sen kazan hem ben
hahah olurmu öyle şeyy alalımmı bunu 1 haftalığına @BullySon klipsiz şarkım ayrıca şarkı çok iyi bir kere sen anlamazsın.
La sen en iyi şarkınla gelsen kaç yazar her türlü elenirsin zaten.
aha işte kafanı karıştırdım
Al bence fark etmez dönmesiyle elenmesi bir olur zaten.
Al bence fark etmez dönmesiyle elenmesi bir olur zaten.
seni eliyormuş birde sonra seninle uğrşamamaha işte kafanı karıştırdımal al bişey olmazjüriler bana 1 vermeye dünden razıonları mort etmek istiyorum
aaah bu çok iyiydiseni eliyormuş birde sonra seninle uğrşamam
ÖZELLİKLE 5-6 KİŞİ VAR sanki hiç dinlemeden 1-2 veriyor gibilerZorlu geçen bir eleme sonrası burada olmak güzel. İddiamızı arttırıyoruz bu haftayla birlikte.
Bu haftaki şarkımız albümün en çok ses getiren, en iyi slow şarkısı "Unconditionally". Umarım sizler de beğenirsiniz.
Geçen hafta klipte Katy Perry'nin olmamasından şikayet edenler vardı. Bu şarkının klibinde Katy Perry tüm güzelliğiyle arz-ı endam ediyor. Üstelik klip gerek sanat yönetmenliği, gerek görüntü yönetmenliğiyle mükemmel bir klip. HD ve tam ekran olarak izlemenizi tavsiye ederim.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
Çok doğru bir tespit.ÖZELLİKLE 5-6 KİŞİ VAR sanki hiç dinlemeden 1-2 veriyor gibiler
ÖZELLİKLE 5-6 KİŞİ VAR sanki hiç dinlemeden 1-2 veriyor gibiler
Üzerime alınmıyorum, dinleyip de düşük veriyorum ben Katy'eÇok doğru bir tespit.O kişilere buradan selam olsun.
Beğenirsen forumca kurban keseriz artık.Üzerime alınmıyorum, dinleyip de düşük veriyorum ben Katy'e
Birthday berbat şarkıydı mesela belki bunu beğenirim kim bilir
Seni protesto ediyorum, çok beklersin daha.kullanırsın ara sıra
Seni protesto ediyorum, çok beklersin daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?