Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Oy kullanmayacağım artık, boşuna etiketlemeyin gençler.

6.haftadasın bu şarkıyla mı geliyorsun
@Çiğdem- beni bi haftalığına geri al da 6.haftada hangi şarkı ile gelinirmiş bi göstereyim
Son klipsiz şarkım ayrıca şarkı çok iyi bir kere sen anlamazsın.

La sen en iyi şarkınla gelsen kaç yazar her türlü elenirsin zaten.

istediğin zaman oy kullanabilirsin eski yarışmacıların hakkı var
beni yarışmaya al ve büyük düşün
hem sen kazan hem ben

Son klipsiz şarkım ayrıca şarkı çok iyi bir kere sen anlamazsın.

La sen en iyi şarkınla gelsen kaç yazar her türlü elenirsin zaten.
Doğru dedin aslında en iyi şarkımla bile gelsem elenebilirim , Forum zevksiz olduğu için

Zorlu geçen bir eleme sonrası burada olmak güzel. İddiamızı arttırıyoruz bu haftayla birlikte.

Bu haftaki şarkımız albümün en çok ses getiren, en iyi slow şarkısı "Unconditionally". Umarım sizler de beğenirsiniz.

Geçen hafta klipte Katy Perry'nin olmamasından şikayet edenler vardı. Bu şarkının klibinde Katy Perry tüm güzelliğiyle arz-ı endam ediyor. Üstelik klip gerek sanat yönetmenliği, gerek görüntü yönetmenliğiyle mükemmel bir klip. HD ve tam ekran olarak izlemenizi tavsiye ederim.

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113

ÖZELLİKLE 5-6 KİŞİ VAR sanki hiç dinlemeden 1-2 veriyor gibiler

Seni protesto ediyorum, çok beklersin daha.

hahha aa sende @DarkLeqenD e katıldın demek
ayoll sanki sizi ben eledim tam aksine size destek oldum ben ama millet 1-2 puanları basmış benim suçum ne

ayy ayrıca bu işin diğer sezonlarıda var beni perotesto ederken işin o tarafınıda düşünün bence