Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Son Şarkı Gönderme Süresi 23 Haziran Perşembe 23:00
Herkese 4.Haftadan merhabalar Rihanna elenmesiyle yarışma sayımız 11 e düştü bu hafta bakalım ne olucak

Final Puanı Alanlar
Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü 9 Puan
Teoman - Gönülçelen Albümü 4 Puan
Haluk Levent - Annemin Türküleri Albümü 2 Puan
Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü 1 Puan
Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye Albümü 1 Puan
Murat Boz - Şans Albümü 1 Puan

Yarışmacılar
1- @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü
2- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
5- @Tolstoyevski Haluk Levent - Annemin Türküleri
6- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
7- @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir albümü
8- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
9- @turkuazz Zara Avuntu Albümü
10- @S.G.A.T. Teoman - Gönülçelen Albümü
11- @soo Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye Albümü

@Juriler
Juri Başkanı @destere
@Harunnn60
@GunesinOglu
@cevaa
@EFE UYSAL
@yatutarsa
@Ahmad
@EnveR
@Aserat
@yigit_00
@Doğu
@MEnes
@Felon
@eskici
@Maskeli Fedai
@cookies
@emree-29
@BesaleT
@Titanium
@Forumdash
@gözlemci
@ozgur2113
@Mr.At
@DarkLeqenD
@MasacRE-
@vadikızı
@Billy Kane

Elenen Yarışmacılar
1. hafta @vadikızı Bengü - İki Melek - Albümü
2.Hafta @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
3.Hafta @Billy Kane Rihanna Lound Albümü

Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır

Sunucular Ayrılmaz İkili Olan Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar

Son Oy Gönderme Tarihi 25 Haziran Cumartesi 23:00
1 Haluk Levent - Derule
2 Katy Perry - Leqendary Lovers
3 Barış Akarsu - Ben
4 Yalın - İstanbul Benden Büyük
5 Zara - Dostum Dostum
6 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
7 Berkay - Sen Varsın
8 Murat Boz - Para Yok
9 Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam
10 Demet Akalın - Alçak
korisnero.jpg

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-

Son düzenleme:
@destere koriş hayranıdır sen yenimi duyuyorsun :F
koriş, felix, oliver, bu tarz yumoşcalar senle @xemrexxx nin favorileri benim işim olmaz bunlarla :)

Eğer öyle bir şey varsa @destere daha gözüme gözükme. Ben seni belirli bir mizah seviyesine sahip bilirdim. :A Sana olan tüm bakışımı değiştirir bu olay. :A

kendileri batağa saplanmış benide yanlarında batağa çekmeye çalışıyorlar ama başarmaları imkansız :))

Haftaya bende oy vercem inş :)
Öhe kaç jüri var 10192928 tane mi ?

emre zaten enrde dopgül var onu avatarına alıyor :) @Çiğdem- desen daha dün itiraf ediyordu hangi oyuncuya el atsam dop çıkıyor nedir bu bahtsızlığım diyordu :) şimdi kendilerini temize çıkarıp beni ateşe atmakla meşguller:))
Bir an olsun korkuttular beni de. Ama inanmamakla doğru etmişim. :) Onları zaten Allah bildiği gibi yapsın. :A Seni de kaybetmeyelim maksadımız bu :)

Haftaya bende oy vercem inş :)
Öhe kaç jüri var 10192928 tane mi ?
jüri başkanı olarak bir kaç önerim olacak :)
berkaya hiçbir hafta iki puandan fazla verme :) fazla puan berkuntta gaz yapıyor sindiremiyor parlak :)
aynı şekilde murat bozada 1 puandan fazla verme 1 puandan fazla verirsen murat oğlanı cırcır olur bir ay boyunca:))

Bir an olsun korkuttular beni de. Ama inanmamakla doğru etmişim. :) Onları zaten Allah bildiği gibi yapsın. :A Seni de kaybetmeyelim maksadımız bu :)

bende diyorum @Çiğdem- e zaten elimizi çabuk tutalım bir an önce yüz görümlülüğümü takda izdivaç yapalım yoksa kötü yola düşeceğiz diyorum ama kız dop kovalamaktan vazgeçmiyor işimiz iş yani bu gidişle bende bozulacağım diye korkuyorum :)

berkaya hiçbir hafta iki puandan fazla verme :) fazla puan berkuntta gaz yapıyor sindiremiyor parlak :)
aynı şekilde murat bozada 1 puandan fazla verme 1 puandan fazla verirsen murat oğlanı cırcır olur bir ay boyunca:))

bende diyorum @Çiğdem- e zaten elimizi çabuk tutalım bir an önce yüz görümlülüğümü takda izdivaç yapalım yoksa kötü yola düşeceğiz diyorum ama kız dop kovalamaktan vazgeçmiyor işimiz iş yani bu gidişle bende bozulacağım diye korkuyorum :)
Aman ha sakın diyim, ne olursa olsun seni bozmalarına izin verme sonra halimiz nice olur. :A İkna kabiliyetini maksimum düzeye çıkarıp @Çiğdem- i ikna et bir an önce artık. :A

Aman ha sakın diyim, ne olursa olsun seni bozmalarına izin verme sonra halimiz nice olur. :A İkna kabiliyetini maksimum düzeye çıkarıp @Çiğdem- i ikna et bir an önce artık. :A

brad pid gibiyim diyor öyleyse bir şansı olur zaten kızlar kağısında yatıyormuş kedi gibi öyle diyordu :A