DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
ne demek oluyor bu 😡hahah bilmem belki hiç açıklanmazsın
ne demek oluyor bu 😡hahah bilmem belki hiç açıklanmazsın
ayy patlama demek oluyor açıklanırsın yakındane demek oluyor bu 😡
Yeter gari herşey de en sona beni atıyorsunayy patlama demek oluyor açıklanırsın yakında
Ne güzel albümler.2 Yarışmacımızı daha açıklıyorum yabancı albümlerle renk katıcaklar , @Tolstoyevski Albümünde 9 şarkı olduğundan 1 tne ekleme yapmasına izin verildi Fikrimin İnce Gülü Albüm sözsüz klasik müziktir🙂
6.Yarışmacımız @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
Calvin Harris'in Motion albümü 15 şarkıdan oluşmaktadır. Calvin Harris'in bu albümde John Newman,Ellie Goulding ve Hurts gibi önemli isimlerle düetleri bulunmaktadır. 31 Ekim 2014 tarihinde albümünü yayımlamıştır.
7.Yarışmacımız @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
Farjad’ın, yalnızca piyano ve keman kullanarak oluşturduğu Anroozha serisinin 4.albümüdür. Farjad'a Abdi Yamini eşlik etmiştir.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
@destere @yatutarsa @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @MasacRE- @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @gözlemci
Yabancılar olunca bir adım geri kalıyorum, Kıvırcık Ali de benim için iyiydir. Bakalım ne olacak, daha bir bu kadar daha aday var.Şu ana kadar en iddilalı kendimi ve @Yiğitt i buldum
6. yarışmacı çok iddialı gözüküyor , umarım 1. olur2 Yarışmacımızı daha açıklıyorum yabancı albümlerle renk katıcaklar , @Tolstoyevski Albümünde 9 şarkı olduğundan 1 tne ekleme yapmasına izin verildi Fikrimin İnce Gülü Albüm sözsüz klasik müziktir🙂
6.Yarışmacımız @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
Calvin Harris'in Motion albümü 15 şarkıdan oluşmaktadır. Calvin Harris'in bu albümde John Newman,Ellie Goulding ve Hurts gibi önemli isimlerle düetleri bulunmaktadır. 31 Ekim 2014 tarihinde albümünü yayımlamıştır.
7.Yarışmacımız @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
Farjad’ın, yalnızca piyano ve keman kullanarak oluşturduğu Anroozha serisinin 4.albümüdür. Farjad'a Abdi Yamini eşlik etmiştir.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
@destere @yatutarsa @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @MasacRE- @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @gözlemci
6. yarışmacı çok iddialı gözüküyor , umarım 1. olur
Ne güzel albümler.
Yabancılar olunca bir adım geri kalıyorum, Kıvırcık Ali de benim için iyiydir. Bakalım ne olacak, daha bir bu kadar daha aday var.
şunlara baksana cnm hepsi senden korkularına ödleri patlamışŞu ana kadar en iddilalı kendimi ve @Yiğitt i buldum
Seni rakip görmüyorum kendime siler geçerim.Şu ana kadar en iddilalı kendimi ve @Yiğitt i buldum
Ödüm niye patlasın ben Kıvırcık Ali'ye güveniyorum sağlam türküler var listemde.şunlara baksana cnm hepsi senden korkularına ödleri patlamış.A
çok renkli değişik ve güzel bir sezon olucakSeni rakip görmüyorum kendime siler geçerim.
Ödüm niye patlasın ben Kıvırcık Ali'ye güveniyorum sağlam türküler var listemde.
ben de onu dicektimşunlara baksana cnm hepsi senden korkularına ödleri patlamış.A
Finale kadar tabiki renkli olacak ama finalde kazanan belli.çok renkli değişik ve güzel bir sezon olucak
Hahaha tabi canım, ilk haftadan elenecek birisini senden başka kimse almazdı.ben de onu dicektim3 de kıskançlıktan çatlıyorözelden mesaj atıyorlar '' calvini bana ver'' diye
umarım bu laflarını sana yediririmHahaha tabi canım, ilk haftadan elenecek birisini senden başka kimse almazdı.
İnşallah canım ya, görücez seni deumarım bu laflarını sana yediririm
benim gördüğüm günleri sen göremiceksin diyip büyük konuşmak istemiyorumİnşallah canım ya, görücez seni de
Boşuna konuşup da kendini yorma zatenbenim gördüğüm günleri sen göremiceksin diyip büyük konuşmak istemiyorum
KesBoşuna konuşup da kendini yorma zaten
Senin dalın orası zaten, buralarda kafa yormaKesDaha kimyadan bir sürü formül yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?