Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Herkese merhabalar, başarılı geçen 1.sezonun ardından 2.sezonumuzda 10 haziran gibi başlayacak bu süre zarfında başvuruları özelden bekliyorum yine 14 yarışmacı sayımız olucak gibi duruma göre sayı 15'te olabilir katılım şartları ve kuralları okuyunuz lütfen 😉

1- Herhangi bir şarkıcının en az 10 şarkılık bir albümünü seçmeniz lazım yarışma 10 hafta sürücek. 10 şarkıdan fazla olan albümlerde belirlediğiniz 10 şarkıyla yarışıcaksınız.

2- Aynı şarkıcının birden fazla albümünü aynı sezon kullanamazsınız ama farklı sezonlarda başka albümüyle katılabilirsiniz örnek 1.sezon şarkıcıların farklı albümünü alabilirsiniz (Sıla hariç)

1.Sezon Yarışmış Yarışmacı ve Albümler
Şampiyon : @denizz19 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
Finalist: @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
Yarı Finalist @Bully Tarkan - Karma Albümü
Çeyrek Finalist @Harunnn60 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
Çeyrek Finalist @turkuazz Sezen Aksu - Gülümse Albümü
7.Hafta : @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
7:Hafta : @vadikızı Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
6.Hafta : @GunesinOglu Gülşen - Bangır Bangır Albümü
5.Hafta @EFE UYSAL Mustafa Ceceli- Es Albümü
5.Hafta @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wal Albümü
4.Hafta @MayısKralı Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü
3.Hafta @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
2.Hafta @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
1.Hafta @yigit_00 Adele - 25 Albümü
proxy.php

@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29
@xemrexxx @denizz19

Son düzenleme:
Hadi bakalım hayırlı olsun 2.sezon. :D İlk sezonun yarı finalisti olarak bu sezon da iddialıyız yarışacak tüm arkadaşlara başarılar. :D

hayırlı olsun 2.sezon bakalım nasıl olacak:)
İlk defa yabancı sanatcıyla katılmayı düşünüyorum :X
Hadi bakalım hayırlı olsun 2.sezon. :D İlk sezonun yarı finalisti olarak bu sezon da iddialıyız yarışacak tüm arkadaşlara başarılar. :D
rihanna başarısınıda unutmamak lazım tabi @Billy Kane yabancı şarkıcı renk katar :F

@Bully o albümle katılıyorsun değilmi :F

@turkuazz sılayı yasakladık :A :A :A

sılayı yasaklamak çokta adil olmamış:) ama olsun ilk sezonda şampiyon oldu oda iyi:)
hahah aa evet şampiyonluğu var olursa all stardada olucak zaten oyüzden başka albümünün yarışmasına gerek yok ne koysa ilgi görüyor çünkü diğer şarkıcıların farklı albümleri sorun olmazda sılada oluyor :F :F :F

hahah aa evet şampiyonluğu var olursa all stardada olucak zaten oyüzden başka albümünün yarışmasına gerek yok ne koysa ilgi görüyor çünkü diğer şarkıcıların farklı albümleri sorun olmazda sılada oluyor :F :F :F
yarışma senin sonuçta karar almışsın diyecek söz yok:) 2.sezona katılmayı düşünüyorum bende bakalım:)

ewet katılmıştım ama seçtiğim yarışmacı olarak katılacağım bu defa tabi yarışmacı bulmalıyım ilk olarak bakalım:)
bu arada bahsettiğiniz kozu anlamadım:)
Çok sevdiğim bir sanatçı ve alümüyle katılıyorum, umarım ilgi görür. :)
@turkuazz evet oda doğru şöyle sevdiğin bir albüm seç bakalım önemli olan eğlenmek zaten
😉

@Yiğitt iyi tercih bence gerçi o kişiden fazla hazetmem ama albümü çok güncel buda büyük avantaj sağlıcaktır :F

@turkuazz evet oda doğru şöyle sevdiğin bir albüm seç bakalım önemli olan eğlenmek zaten
😉

@Yiğitt iyi tercih bence gerçi o kişiden fazla hazetmem ama albümü çok güncel buda büyük avantaj sağlıcaktır :F
tabiki amaç eğlenmiş olmak bakalım birkaç albüm arayayım aradan seçeyim kararımı bildiririm:)

@destere ye yine kolaylık sağlamışsın bence @Bully çocuk yine kime 1 vereyim diye telaş etmeyecek :A :A :A
Ohoo o gelene kadar. :A Ayrıca abartttın yine, diğer dediğime daha kötü verirdi bence destere, Yalın'a iyi puan verdiği bir sürü hafta sayarım sana şaşırırsın. :D Tarkan kadar nefret etmiyor ondan. :A

Bu sayede kimle katılacağımı da ifşa ettik aferin sana. :A

Ohoo o gelene kadar. :A Ayrıca abartttın yine, diğer dediğime daha kötü verirdi bence destere, Yalın'a iyi puan verdiği bir sürü hafta sayarım sana şaşırırsın. :D Tarkan kadar nefret etmiyor ondan. :A

Bu sayede kimle katılacağımı da ifşa ettik aferin sana. :A
hahah aa susss albüm bilgiside kaçırma ağzından seni en son açıklıcam zaten :F