Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Son Şarkı Gönderme Tarihi 10 Haziran Cuma 23:00 racapları özelden bildirmeyi unutmayın
Herkese yeni sezondan merhabalar :bhr: @S.G.A.T. süre dolduğunda foruma gelemezse diskalife olucak @Tolstoyevski ise şarkıcısını değiştirdi.

Sonuçlar Ramazan boyunca 23:00 açıklanıcak çünkü 22:00'dan önce foruma gelme ihtimalim yok son 1 saattede son oyları geçirir son ayarlamaları yaparım başarılar herkese :Z

Yarışmacılar
1- @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü
2- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @Tolstoyevski Haluk Levent - Annemin Türküleri
7- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
8- @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir albümü
9- @vadikızı Bengü - İki Melek - Albümü
10- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
11- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
12- @turkuazz Zara Avuntu Albümü
13- @S.G.A.T. Teoman - Gönülçelen Albümü
14- @soo Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye Albümü

@Juriler
Juri Başkanı @destere
@Harunnn60
@GunesinOglu
@cevaa
@EFE UYSAL
@yatutarsa
@Ahmad
@EnveR
@Aserat
@yigit_00
@Doğu
@MEnes
@Felon
@eskici
@Maskeli Fedai
@cookies
@emree-29
@BesaleT
@Titanium
@Forumdash
@gözlemci
@ozgur2113
@Mr.At

@MasacRE-

Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır

Son Oy Gönderme Tarihi 13 Haziran Pazartesi 23:00
1 Yalın - Üzülme
2 Barış Akarsu - Resimdeki Gözyaşları
3 Katy Perry - By The Grace of God
4 Bengü - Sen Yoksan
5 Rihanna ft Eminem - Love The Way You Lie
6 Kıvırcık Ali - Neye Yarar
7 Haluk Levent - Çemberimde Gül Oya
8 Demet Akalın - Esmer Yarim
9 Berkay - En Azından
10 Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye
11 Zara - Sele Gitti
12 Murat Boz - Ben Aslında
13 Teoman - Hayalperest
14 Calvin Harris ft Tinashe - Dollar Signs (1:20 kadar dinleyin )
Sunucular 1.Sezonun şampiyonu Sıla ile yarışmanın 2. Yıldız Tilbe , Taçları takıp gelmişler :A
sYla_yeni_YarkY_afitap.jpg

hqdefault.jpg

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
@Mr.At @ozgur2113

Son düzenleme:
çok renkli bir sezon olucak türklerden forumda daha önce hiç seilmeyenlerden
Haluk Levent , Kıvırcık Ali , Zara , Aşkın Nur Yengi gibi isimler var
yabancılardan Calvin Harris var diğer seçilen şarkıcılarda format gereği kullanılmayan farklı şarkılarını kullanmak zorunda olduklarından yarışma renkleniyor yarışmacılarda dengeli
:Z

Heyecan başlasın. Sonuç açıklanma süresini pek beğenmedim. SILA çok tarz duruyor onu çok beğendim. Herkese başarılar. :D

Heyecan başlasın. Sonuç açıklanma süresini pek beğenmedim. SILA çok tarz duruyor onu çok beğendim. Herkese başarılar. :D
10 haziran 23:00 oylama başlayacak @Forumdash :F

@denizz19 17:00 ile 22:00 arası 5 saatim mutfakta geçiyor 3 saati oruçlu gene 2 saati ise oruçtan sonr hizmet bugün mesala gündüz hiç giremedim ona bile fırsatım olmadı oruçlu halde öyle bir ev temposunda geçtiki sorma :F

a bu arada @xemrexxx lerde şampiyon gibi taçları takıp gelmişler yaşlarına başlarına bakmadan gencecik kadınla bir tutuyorlar kendilerini :A

@denizz19 17:00 ile 22:00 arası 5 saatim mutfakta geçiyor 3 saati oruçlu gene 2 saati ise oruçtan sonr hizmet bugün mesala gündüz hiç giremedim ona bile fırsatım olmadı oruçlu halde öyle bir ev temposunda geçtiki sorma :F

a bu arada @xemrexxx lerde şampiyon gibi taçları takıp gelmişler yaşlarına başlarına bakmadan gencecik kadınla bir tutuyorlar kendilerini :A
5 saat yemek mi yiyorsunuz :F

5 saat yemek mi yiyorsunuz :F
17:00-20:00 arası yemek hazırlığı 20:00-22:00 arasıda misafirlere hizmet bu hamaratlıkla bu sefer kapan olur galiba beni :A

20:00 oruc açılıyor zaten sofrada sohbet derken 21:00 kadar sürüyor sonra 22:00 kadarda çay servisi falan tatlılar meyveler 22:00'dan önce gelemiyorum 23:00 kadarda bildirimlere bakar son oyları geçirirm
anca yetişiriz işte :F

Son düzenleme:
17:00-20:00 arası yemek hazırlığı 20:00-22:00 arasıda misafirlere hizmet bu hamaratlıkla bu sefer kapan olur galiba beni :A
Kız 35 yaşına kadar birini bulamazsan ben seni göstermelik alırım abla merak etme.Evde abla kardeş takılırız sen erkeklere bakarsın bende kızlara :)

Aşkın Nur Yengi 90'ların bana göre Med Cezir'den sonraki en iyi albümüyle gelmiş, harcanmaz umarım. Gerçekten özel bir albüm.

Onun haricinde Yalın, Haluk Levent, Kıvırcık Ali, Barış Akarsu ve Teoman beğendiğim isimler. İyi olan kazansın bakalım. :)

Aslımda

@xemrexxx lerde şampiyon gibi taçları takıp gelmişler yaşlarına başlarına bakmadan gencecik kadınla bir tutuyorlar kendilerini :A

Aslında oruçluyken olsa daha iyi vakit geçerdi bu yüzden ben yıldızları gündüzde açıklayabilirim:A

Aslımda

Aslında oruçluyken olsa daha iyi vakit geçerdi bu yüzden ben yıldızları gündüzde açıklayabilirim:A
düzelttim :F aa ayrıca gündüz kimseyi bulamazsın ayoll kendi kendinemi açıklıcaksın :F
oruc tutanlarda benim gibi 20:00 22:00 arası pek gelemezler ramazanda en uygun saat 23:00 gibi diğer saatlerin hepsi sakat :F

Geçen sezon jüriydim. Bu sezon katılmak istedim. 90'lardan bir albüm seçtim. Hem Aşkın Nur Yengi'nin kariyerinin hem de 90'lar Pop Müziğin en önemli albümlerinden biri olan Sevgiliye albümü ile yarışıcam. 26 senelik bir albüm. Ilk hafta içinde albümün isim şarkısı olan Sevgiliye adlı şarkıyı seçtim.

Herkese başarılar.

Geçen sezon jüriydim. Bu sezon katılmak istedim. 90'lardan bir albüm seçtim. Hem Aşkın Nur Yengi'nin kariyerinin hem de 90'lar Pop Müziğin en önemli albümlerinden biri olan Sevgiliye albümü ile yarışıcam. 26 senelik bir albüm. Ilk hafta içinde albümün isim şarkısı olan Sevgiliye adlı şarkıyı seçtim.

Herkese başarılar.
etikette yapalım milleti :F
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19