- Reaksiyon puanı
- 59,025
- Puanı
- 1,060
Ay bir de beni etiketleyip pis pis gülüyor sanki belli değildi vereceği puan. ss Al sana gözlük. ss
Ay bir de beni etiketleyip pis pis gülüyor sanki belli değildi vereceği puan. ss Al sana gözlük. ss
Birazdan yüksek puanlar gelecek sana hep aynı numaraları yapıyor o yüzden reytingleri düştü hele şimdi ben de eleniyorum kiAy bir de beni etiketleyip pis pis gülüyor sanki belli değildi vereceği puan. ss Al sana gözlük. ss
foruma sınır kapısı koyun demedim mi.ss
ben dün tahminde bulundum fenerbahçe-monacoyla eşleşicek dedim tuttuben protestomu yaptım zaten kişiliksiz insanlar bugün düğün yapıyorlar şuan eğlence var ilçede ben annemi göndermedim![]()
numaramı çözmüş 😱Birazdan yüksek puanlar gelecek sana hep aynı numaraları yapıyor o yüzden reytingleri düştü hele şimdi ben de eleniyorum ki![]()
Her hafta sana güzel puanlar veriyordum, biliyorsun. Bu haftadaki tüm şarkılar birbirinden güzel olduğu için sıralamakta zorlandım, biraz anlayış lütfen.@Aserat son dakika kazığı attın demek Umutsuz Adam'ın son bölümünü de okumuyorum Dizi Savaşlarına da katılmıyorum.![]()
Harikasın @Aserat aklımda bir dizi yok ama Dizi Savaşları'nın yeni sezonuna başvuracağım en kısa zamanda![]()
O zamanlar fazla yarışmacı vardı elenme riskim azdı bu hafta 5 kişiyiz ve ikili eleme eğer elenirsem senin yüzünden.Her hafta sana güzel puanlar veriyordum, biliyorsun. Bu haftadaki tüm şarkılar birbirinden güzel olduğu için sıralamakta zorlandım, biraz anlayış lütfen.![]()
Ayy hadsiz sen kimsin de beni şutluyorsunSen bu şarkıya 3ün altında vermiş ol yıldızlardan şutlarım seni gelecek hafta, bu hafta uçurum şarkısını kullanabilirsin cümlesini 192892 kere söyleyen çiğdemi şutluycaz![]()
Sanki bir tek ben 1 vermişim gibi konuşuyorsun.O zamanlar fazla yarışmacı vardı elenme riskim azdı bu hafta 5 kişiyiz ve ikili eleme eğer elenirsem senin yüzünden.![]()