Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Sonuçları

@Ahmad oyları
5p - Katy Perry
4p - Murat Boz
3p - Yalın
2p - Barış Akarsu
1p - Kıvırcık Ali

@Ahmad keşke 4 olsaydı ama 3 de iyi sayılır, teşekkürler. :A

ben protestomu yaptım zaten kişiliksiz insanlar bugün düğün yapıyorlar şuan eğlence var ilçede ben annemi göndermedim :A
ben dün tahminde bulundum fenerbahçe-monacoyla eşleşicek dedim tuttu
ben sana beşiktaşın rakipleri bunlar olucak @Çiğdem- @sürgünüm
real madrid
juventus
totenham
beşiktaş
tahminim bu

Harikasın @Aserat aklımda bir dizi yok ama Dizi Savaşları'nın yeni sezonuna başvuracağım en kısa zamanda :F

Elenen ilk kişi benim ikincisi de Murat Boz boş yere beklemenin mantığı yok sanki. :D

@eskici Aslı Enver'e daha da kinlendim haftaya kafadan 1

Harikasın @Aserat aklımda bir dizi yok ama Dizi Savaşları'nın yeni sezonuna başvuracağım en kısa zamanda :F

Sen bu şarkıya 3ün altında vermiş ol yıldızlardan şutlarım seni gelecek hafta, bu hafta uçurum şarkısını kullanabilirsin cümlesini 192892 kere söyleyen çiğdemi şutluycaz:F

Her hafta sana güzel puanlar veriyordum, biliyorsun. Bu haftadaki tüm şarkılar birbirinden güzel olduğu için sıralamakta zorlandım, biraz anlayış lütfen. :A
O zamanlar fazla yarışmacı vardı elenme riskim azdı bu hafta 5 kişiyiz ve ikili eleme eğer elenirsem senin yüzünden. :kizgin:

Sen bu şarkıya 3ün altında vermiş ol yıldızlardan şutlarım seni gelecek hafta, bu hafta uçurum şarkısını kullanabilirsin cümlesini 192892 kere söyleyen çiğdemi şutluycaz:F
Ayy hadsiz sen kimsin de beni şutluyorsun :A

Ben sana haftalar öncesinden yine hata yapacaksın demiştim ve öyle de oldu, Uçurum'u geçen hafta Özledim'i bu hafta kullanmalıydın. :A