Benim Albümüm 2.Hafta Sonuçları

puan durumu geldi 🙂🙂🙂

Gelecek sezonlarda görüşmek üzere. Böylesine iyi bir albümle bu kadar erken elenmek istemezdim. Bence çok güzel, farklı altyapıya sahip orijinal bir şarkıydı ama demek ki çoğunluğun beğenisine uymadı. Kullanamadığım pek çok iyi şarkı olduğu için üzgünüm. :(
Ah Ozan ah batırdın gül gibi albümü. :A Öncelikle şarkıyı yalnızca sen beğeniyormuşsun sanırım. :A

Hadi madem bu şarkıyı kullandın, ilk hafta kullansaydın ya hazır Adele de kötü gelmişken, ben sana demiştim Rüzgar şarkısından daha kötü şarkıların var bu şarkıyı 2 hafta sonra kullanmalıydın diye. :D

Çakkıdı, Ara Beni Lütfen, Baş Harfi Ben, Yüzsüz Yürek, Aşk Kokusu, Olmaz gibi şarkılara yazık oldu bence de üzülmelisin. :D :( Ama sağlık olsun diyelim napalım. :F

En çok sana düşük puan verirken düşğndüm durdum. İlkkez duydum diyecek kadar duymamaiştim. Neden kananla katıldın(b)
En sevdiğim albümlerden biridir, daha fazla kişiye ulaştırmak istedim şarkıları. Zaten albümdeki neredeyse her şarkı hit oldu. Bu şarkı hit olmayan nadir şarkılardandı. :)

Niye Kenanı seçtin Allah aşkına alaydın ya KŞV albümünü :F
Sıla ile birinci olmanın anlamı yok ki zaten neyi seçersen seç forumda zirveye oynuyor, bir anlamı yok. :):)

İlk 3'te yer alan @Bully ve @MayısKralı nı kutluyorum. Özellikle Sarışın şarkısının hak ettiği değeri görmesine sevindim benden de tam puan aldı zaten. Ama şimdi ne yok yiyecen bilemiyorum :F

Elenen isim @OzaN senin adına üzüldüm ama mecburen birimiz gideceğiz. Ben de beğenmemiştim şarkını o ne öyle be sende de hiç zevk yok canım :A

1. olan @Bully çok tebrikler tanınmış iyi bir şarkıydı gerçi @xemrexxx son anda mabeli sana yaklaştırdı enverde gelse belki tehrikeye girebilirdin :A:A:A

2. ve 3. olan @MayısKralı @denizz19 tebrikler 😉😉😉

@Harunnn60 bak 4.olmuşsun bana güven diyorum dinlemiyorsun :F:F:F

@mrt-06 ilk 2 haftayıda düşük parçalarla iyi idare ettin bence yakında final puanları alırken görürüz seni az daha sabret :F:F:F

En sevdiğim albümlerden biridir, daha fazla kişiye ulaştırmak istedim şarkıları. Zaten albümdeki neredeyse her şarkı hit oldu. Bu şarkı hit olmayan nadir şarkılardandı. :)

Sıla ile birinci olmanın anlamı yok ki zaten neyi seçersen seç forumda zirveye oynuyor, bir anlamı yok. :):)
Iyy bir de laf çakıyor Sılama :A

İlk 3'e tebrikler. Düşüş yaşasakta üst sıraları zorluyoruz. Bu albümümle erken elenme geleneğimizi kıracağımı düşünüyorum. :D

1. olan @Bully çok tebrikler tanınmış iyi bir şarkıydı gerçi @xemrexxx son anda mabeli sana yaklaştırdı enverde gelse belki tehrikeye girebilirdin :A:A:A

2. ve 3. olan @MayısKralı @denizz19 tebrikler 😉😉😉

@Harunnn60 bak 4.olmuşsun bana güven diyorum dinlemiyorsun :F:F:F

@mrt-06 ilk 2 haftayıda düşük parçalarla iyi ida ettin bence yakında final puanları alırken görürüz seni az daha sabret :F:F:F
Enver ilk hafta iyi vermişti bana bu hafta da iyi verirdi bence. :A

Zirvede yer aldığım için çok mutlu oldum güzel puan veren herkese tek tek teşekkür ettim zaten tekrar teşekkür ediyorum. :A

Final puanı alan diğer arkadaşlarım @MayısKralı ve @denizz19'u da kutluyorum. :A

Sıla konusunda katılıyorum bu kadını hangi yarışmada görsem hep zirvede, %101 ihtimalle yine finale kalıp kazanacak. Artık Sıla yasaklanmalı :A

İlk 3'te yer alan şarkılara ben de iyi puan vermiştim tebrikler.

Geçmiş olsun @OzaN albüm iyi ama bu şarkı riskliydi ve beklediğim sonuç çıktı maalesef :(

:F İşte biz buna fark-ı sıla diyoruz. Ama Allahı var şimdi şarkıları on numara değil mi Tolstoyevski sen söyle şimdi :D

İkisi de şuan kulak hafızamda yok :D

Birkaç şarkısı hariç öyle aman aman bulduğumu söylemem. Fakat güzelliğine laf ettirmem, öyle böyle güzel değil manken manken. :)