Ah Ozan ah batırdın gül gibi albümü. Öncelikle şarkıyı yalnızca sen beğeniyormuşsun sanırım.Gelecek sezonlarda görüşmek üzere. Böylesine iyi bir albümle bu kadar erken elenmek istemezdim. Bence çok güzel, farklı altyapıya sahip orijinal bir şarkıydı ama demek ki çoğunluğun beğenisine uymadı. Kullanamadığım pek çok iyi şarkı olduğu için üzgünüm.
En sevdiğim albümlerden biridir, daha fazla kişiye ulaştırmak istedim şarkıları. Zaten albümdeki neredeyse her şarkı hit oldu. Bu şarkı hit olmayan nadir şarkılardandı.En çok sana düşük puan verirken düşğndüm durdum. İlkkez duydum diyecek kadar duymamaiştim. Neden kananla katıldın
Sıla ile birinci olmanın anlamı yok ki zaten neyi seçersen seç forumda zirveye oynuyor, bir anlamı yok.Niye Kenanı seçtin Allah aşkına alaydın ya KŞV albümünü
Iyy bir de laf çakıyor SılamaEn sevdiğim albümlerden biridir, daha fazla kişiye ulaştırmak istedim şarkıları. Zaten albümdeki neredeyse her şarkı hit oldu. Bu şarkı hit olmayan nadir şarkılardandı.
Sıla ile birinci olmanın anlamı yok ki zaten neyi seçersen seç forumda zirveye oynuyor, bir anlamı yok.
Enver ilk hafta iyi vermişti bana bu hafta da iyi verirdi bence.1. olan @Bully çok tebrikler tanınmış iyi bir şarkıydı gerçi @xemrexxx son anda mabeli sana yaklaştırdı enverde gelse belki tehrikeye girebilirdin
2. ve 3. olan @MayısKralı @denizz19 tebrikler 😉😉😉
@Harunnn60 bak 4.olmuşsun bana güven diyorum dinlemiyorsun
@mrt-06 ilk 2 haftayıda düşük parçalarla iyi ida ettin bence yakında final puanları alırken görürüz seni az daha sabret
En sevdiğim albümlerden biridir, daha fazla kişiye ulaştırmak istedim şarkıları. Zaten albümdeki neredeyse her şarkı hit oldu. Bu şarkı hit olmayan nadir şarkılardandı.
Sıla ile birinci olmanın anlamı yok ki zaten neyi seçersen seç forumda zirveye oynuyor, bir anlamı yok.
İşte biz buna fark-ı sıla diyoruz. Ama Allahı var şimdi şarkıları on numara değil mi Tolstoyevski sen söyle şimdiSıla konusunda katılıyorum bu kadını hangi yarışmada görsem hep zirvede, %101 ihtimalle yine finale kalıp kazanacak. Artık Sıla yasaklanmalı
İkisi de şuan kulak hafızamda yok
Cidden Sıla'ya artık ayrı yarışma açıp kendi kendine yarıştırmalı. Haksız rekabet resmen.Sıla konusunda katılıyorum bu kadını hangi yarışmada görsem hep zirvede, %101 ihtimalle yine finale kalıp kazanacak. Artık Sıla yasaklanmalı
İşte biz buna fark-ı sıla diyoruz. Ama Allahı var şimdi şarkıları on numara değil mi Tolstoyevski sen söyle şimdi
İkisi de şuan kulak hafızamda yok
Ben sana bu albüm yarışmasında sevdireceğim daha da merak etme.Birkaç şarkısı hariç öyle aman aman bulduğumu söylemem. Fakat güzelliğine laf ettirmem, öyle böyle güzel değil manken manken.
Bir Hadise Var çok sevdiğim bir şarkı. Albümün en iyi 3 şarkısı Gel, Sarışın ve Bir Hadise Var zaten onları kullanınca bir iddian kalmıyor ne yazık ki.