Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

Evet fark ettim @Çiğdem teşekkür ederim.

Sıla'nın sevdiğim hareketli şarkılarındandır bir zamanlar baya dinlerdim.

Yalnız erken kullandığını düşünüyorum albümün geneline baktığımda bu şarkının 2 haftası falan daha vardı sanki.

Kaptırmadım ben katılmadım yarışa
ama senin ne yaptığın sonucu değiştirmiyorki ?
sonuçta sılayı kaptılarmı kapmadılarmı sen onu söyle
)

işte bu harika..
sıla salınmayınca şarkıda ruh kalmıyor
)

3 Nisan baya geç olmuş keşke bu pazar başlasaymış.
işte bu mesaj harikaydı
))

hahah benim yarışmacılarım çok renklidir

İlk haftaya iddialı bir şarkıyla başlıyoruz. Şarkımız Festival'in sevilen, eğlenceli hareketli şarkılarından biri olan Rüzgar. Şarkının konser performansı versiyonuna özel bir klip çekildi. İzlediğiniz klip aynı zamanda bir canlı performans.
Normal halini dinlemek için buraya tıklayın

Her yaşın bir güzelliği var?

@Tzira @Doğu @destere @Maskeli Fedai @Çiğdem- @DarkLeqenD @EnveR @EFE UYSAL @GunesinOglu @S.G.A.T. @Aserat @denizz19 @Billy Kane @Bully @mrt-06 @Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60 @yigit_00 @MayısKralı @sokak sanati @Castei

özeldende racap süresini bildirde cnm hazır burdayken sonra unutuluyor sıkıntı oluyor

kenan doğulu şarkılarıyla pek aram yok ama bu fena durmuyor
yani puan olarak yarışmada kızların peşi sıra yer alabilir

Bunda napıcaz? Puanlama sistemi mi oylama sistemimi? @Çiğdem- ve juriler ?

En güzel çağımdayım.
Albümün iyi şarkılarından ama 2 hafta falan erken kullanmışsın sanki daha zayıf şarkılar var, tabii iddialı bir başlangıç yapmak istemeni de saygıyla karşılıyorum ne diyelim hayırlısı olsun.

tüm şarkılar açıklandığında bende seçilen sürelerir racap yapıcam puan verip sıralıcaksınız cnm oylama daha başlamadı 🙂🙂🙂

1.haftaya düşük şarkı koyma hayallerin suya düşüyor galiba cnm

Benim stratejim bellidir nolursa olsun zayıftan güçlüye doğru giderim, güçlü şarkıyı zayıf şarkıdan önce kullanırsan günü kurtarırsın ama ilerde sıkıntı yaşarsın böyle yapıp da elenen çok arkadaş var, boşuna 2 yarı final 1 final görmedim ben.

Karma'daki 2 zayıf şarkıyı eledim zaten diğerlerinin hepsi çok iyi bence stratejimi değiştirmeyeceğim yani diğerleri ne kadar iyi gelirlerse gelsin

Ben yokum yarışta

Sonuç olarak tabi kapacaklar neticede böyle sağlam şarkılar yazan ve söyleyen bir kadını kim kaçırır

Ben yokum yarışta

Sonuç olarak tabi kapacaklar neticede böyle sağlam şarkılar yazan ve söyleyen bir kadını kim kaçırır
zamanında kızın telif hakkını kendi adına tescilleseydin kimse kapamazdı

juri şeysi olarak cevap veriyorum

ne yaptığın önemli değil yeterki sıralama yap bir şekilde mesela birine 14 puan diğerine 13 puan
yada birine 14 yıldız diğerine 13 12 11 vesaire yada birine 14 bilek işareti diğerlerine sırasıyla 13 12 11 bilek işareti yapıp gönderebilirsin hangisine ne kadar fazla muamele yapmışsan o en çok sevdiğin şarkı sayılacaktır

reytingin düşer
sanki reytingin varda olmayan şey nereye düşsün
)

Son düzenleme:
albümde fazlalık şarkıları olupta elemeyen tek sen kaldın @xemrexxx 2 şarkı eleyeceksin beeee

aaa evet çok değişik bir klip gerçekten bence iddalı bir şarkı gibi ama arkadaşlara bildirim gitmemiş sanırım bana gelmemiş çünkü etiket yapayım oyüzden🙂
bu arada racap süresi bildiren mayıskralı ve tolstoyewski arkadaşlara 2-3 saniye ekleyip son cümleleri racapta yarım kalmasın diye yaptım bu durumda olan diğer arkadaşlarında racap süresi yetmez son sözler yarım kalırsa onlarıda tamamalyıp fazla süreyle halledicem
ve @denizz19 @ABAY_06 @eskici @batuhankaralar juri olmak isteyen olursa aranızdan sevinirim

@Bully @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @GunesinOglu @vadikızı @Billy Kane @EnveR @MayısKralı @EFE UYSAL @Doğu @Tzira @destere
@DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @turkuazz @S.G.A.T. @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash

Jüri olurum yazabilirsin SILA için.