Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

bende bir merhaba dünyalı uzaylılar bildirimlerini engelliyor diye şarkı yapıcam adınada vadici darbesi

akvadicilerle ilgili mesajın noldu onu niye sildin o mesaj sanki daha bir güzel gibi duruyordu
)

Vadiciler şikayet ediyorlar pompy'nin mesajlarını o yüzden silmiştir.

zaten akvadiciler falan yazmıştı
) yandan yandan adamları dürtüklüyor tabiki rahatsız olurlar
)

akvadicilerle ilgili mesajın noldu onu niye sildin o mesaj sanki daha bir güzel gibi duruyordu
)

zaten akvadiciler falan yazmıştı
) yandan yandan adamları dürtüklüyor tabiki rahatsız olurlar
)
onlar ozana şikayet edip bildirmlerimi bozdular

Cesur'a yorum yap istersen, Reyis çıldırdı.
8 defa mentionladım insan çıldırıyor reyting sistemi gelince napıcam acaba

aa neyse çocuklar ben yatıyorum @Bully beceriksiz diyince bana oklavamı çıkardım sandığımdan baya oy topladım yarın devam ederim

iyi geceler herkese

bu saatte yatılırmı daha dur en az 80 kişiden oy toplaman lazım gecenin bereketi başkadır

aa neyse çocuklar ben yatıyorum @Bully beceriksiz diyince bana oklavamı çıkardım sandığımdan baya oy topladım yarın devam ederim

iyi geceler herkese
Ne güzel demişim bak demesem oklavanı çıkaracağın yoktu.

Sana da iyi geceler cadıcım.

tarkanla kenan doğuluyu en son sıraya at
)

çok tarafsız bir jüri başkanıyım @Bully
)
Konuyu da hiç okuyamadım açıkçası en başta baktım 13 sayfa falan üşendim okumaya kim kimi sever neyi tutar en ufak fikrim yok daha temiz oldu böyle kimseden etkilenmeden yapacağım puanlamayı, dediğini de dikkate alabilirim de alamayabilirim de bakacağız artık

tarkanla kenan doğuluyu en son sıraya at
)

çok tarafsız bir jüri başkanıyım @Bully
)
@Çiğdem- tek başına, bize sormadan seçtiğin jüri başkanı sevmediği sanatçılar aleyhinde çalışmalar yapıyor sen anca uyu.
Seni de seçtiğin jüri başkanını da şiddetle kınıyorum.

kafana göre takıl bencede

zaten dediğimi dikkate alsalardı tarkanla kenanı yarışmaya dahi sokmazlardı biz baştan kaybettik
)

merak etme o kadar uğraşıyorum boşuna çaba
kimsenin bizi iplediği yok dediğimizle kalıyoruz
)