Benim Albümüm / Şampiyon denizz19 - Sıla (Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü )

Teşekkür ederim
Bir daha ki sezonda güçlü bir şarkıcıyla geleceğim belki de Güliz olmaz.

@Harunnn60 bir tebrik bekliyorum

hahha tşşk ederim cnm

aynı şarkıcının birden fazla albümünü kullanabilcieğiniz için daha çok sezon olur sıla dışında diğer tüm şarkıcıların birden fazla albümünün kullanılması yarışmayı etkilemez yıldızın tarkanın sonrakı sezonlarda başka albümleride kullanılır sadece sıla olunca adalet olmuyor evet

sende guliz aylayı bekliyoruz derken @denizz19 a gelde gününü gösterelim der gibi sırıttın bence

Hem öyle hem de bize de şans bırak dercesine sırıttım aslında.

Aslında bu yarışmanın bu avantajı iyi.yarışma seçilecek albümlere göre olduğundan seçenek baya fazla oluyor

1- sıla 86
2- Yıldız Tilbe 35

Etiketleme demiştim gördüğün halde neyse.
))

Son düzenleme:
Ne utanacam be Tarkan aleyhine yaptığı operasyonlar yüzünden dediklerimin hala arkasındayım.

Bu adam oy kullanacak, twitter'a girecek zamanı buluyor da foruma niye girmiyor acaba.

Ne utanacam be Tarkan aleyhine yaptığı operasyonlar yüzünden dediklerimin hala arkasındayım.

Bu adam oy kullanacak, twitter'a girecek zamanı buluyor da foruma niye girmiyor acaba.
Sıla'ya tebrikler.
Sıla çok iyi yarıştı cidden.

@denizz19
ayy cımbızla tebrik aldık sonunda senden @Harunnn60

hahah ayy bende bilmiyorum vlla ara verdiği zamanlar twetterde haltlar yemeye zaman buluyor 😵😵😵

önce şu 1.sezonu bitireyim dedim cnm yarın 97 yılıyla gelicez inş

şuana kadar takip eden kişiler takip etmeye devam etseler yeter
Güzel bir etkinlik sayende küçükken dinlediğimiz ama hatırlamadığımız şarkıları yeniden hatırlıyoruz.

İlgi gayet iyi sıkıntı yapma.
İlerleyen yıllar çok daha iyi olacak o zaman reytinglerin daha da artar.