Yarışmada çeyrek final heyecanı yaşamakta çok iyi olduçok tşşksende iyi idare ettin sezeni çeyreke attın en azından
Yarışmada çeyrek final heyecanı yaşamakta çok iyi olduçok tşşksende iyi idare ettin sezeni çeyreke attın en azından
Teşekkür ederim@denizz19 kardeşim tebrik ederim bu sonuca şaşırdık mı hayır bir de tarihi fark atmışsınİkinci sezonda Güliz Ayla ile bekliyoruz seni.
@xemrexxx sana da tebrikler Yıldız'ı finale çıkardın ama fena fark yemişsin.Bu yüzden finale çıkamadığıma sevindim bir açıdan.
@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık iyi ki keşfetmişsin bu formatı daha birkaç sezon gideri var yarışmanın.Sunucu olarak da çok iyi bir iş çıkardın ayrıca tebrikler neyse bu kadar övgü yeter sana git ne halin varsa gör
Sıla'sız işin zor.Teşekkür ederimBir daha ki sezonda güçlü bir şarkıcıyla geleceğim belki de Güliz olmaz.
@Harunnn60 bir tebrik bekliyorum
hahha tşşk ederim cnm@denizz19 kardeşim tebrik ederim bu sonuca şaşırdık mı hayır bir de tarihi fark atmışsınİkinci sezonda Güliz Ayla ile bekliyoruz seni.
@xemrexxx sana da tebrikler Yıldız'ı finale çıkardın ama fena fark yemişsin.Bu yüzden finale çıkamadığıma sevindim bir açıdan.
@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık iyi ki keşfetmişsin bu formatı daha birkaç sezon gideri var yarışmanın.Sunucu olarak da çok iyi bir iş çıkardın ayrıca tebrikler neyse bu kadar övgü yeter sana git ne halin varsa gör
Zoru severimSıla'sız işin zor.
Hem öyle hem de bize de şans bırak dercesine sırıttım aslında.hahha tşşk ederim cnm
aynı şarkıcının birden fazla albümünü kullanabilcieğiniz için daha çok sezon olur sıla dışında diğer tüm şarkıcıların birden fazla albümünün kullanılması yarışmayı etkilemez yıldızın tarkanın sonrakı sezonlarda başka albümleride kullanılır sadece sıla olunca adalet olmuyor evet
sende guliz aylayı bekliyoruz derken @denizz19 a gelde gününü gösterelim der gibi sırıttın bence
Sıla ile gelme de kimle gelirsen gel fark etmez.Zoru severimSeçeceğim şarkıcı herkesin seveceği bir isim olacak ve yine mutlu sona yürüyeceğiz.
Aslında bu yarışmanın bu avantajı iyi.yarışma seçilecek albümlere göre olduğundan seçenek baya fazla oluyor
mesl @Maskeli Fedai den tarkanın ölürüm sana albümünü bekliyorum şu adama finali gösterin artık ayoll yeterHem öyle hem de bize de şans bırak dercesine sırıttım aslında.
İyi albüm ama şarkıların çok eski olması dezavantaj işte Karma güncel bir albüm sayılırdı benim başarımın yakınına yaklaşamaz.mesl @Maskeli Fedai den tarkanın ölürüm sana albümünü bekliyorum şu adama finali gösterin artık ayoll yeter
final sonuclarınıda @xemrexxx i 2.puan durumuna kadar heyecan yaratabildim elimdeki mağzemeden bukadar olduİyi albüm ama şarkıların çok eski olması dezavantaj işte Karma güncel bir albüm sayılırdı benim başarımın yakınına yaklaşamaz.
1- sıla 86
2- Yıldız Tilbe 35
evet 30 mart başlayan yarışmamız 14 mayıs son buldu 1. sezon kazananı kutlarken 2.olan finale kalarak büyük başarı sağlayan @xemrexxx e Yıldız tİLBE- yÜRÜ aNCA gİDERSİN aLBÜMÜ TEBRİKLER🙂
Ve kananan @denizz19 a benden hediye asıl hediyisinide @OzaN şampiyonluk etiketini vericek haziranda 2.sezondan görüşürüz umarım sunuculuğumdan memnun kalmışsınızdır
@ABAY_06 @papuleoo @china_shangai @Jonsnow @-potterhead- @Ice_Cool_23 @pompy @gizem ak @dizimedya @hayret bi şey @ozgur2113 @ahmetbayramm @beyazsoy @cookies @halukerogluFOX @RüzgarGülü@Since2011 @Ahmad @dosimosi @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @turkuazz @MayısKralı @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @GunesinOglu @vadikızı @EnveR @destere @DarkLeqenD @Doğu @MEnes @Tzira @Felon @tolgab @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @Titanium @Forumdash @eskici @soo @MEnes @yatutarsa @S.G.A.T. @EnveR @cevaa @BesaleT @sürgünüm
Sıla'ya tebrikler.
Ne utanacam be Tarkan aleyhine yaptığı operasyonlar yüzünden dediklerimin hala arkasındayım.
Ne utanacam be Tarkan aleyhine yaptığı operasyonlar yüzünden dediklerimin hala arkasındayım.
Bu adam oy kullanacak, twitter'a girecek zamanı buluyor da foruma niye girmiyor acaba.
ayy cımbızla tebrik aldık sonunda senden @Harunnn60
Kız bu arada senin nostalji müzik programın noldu özledikayy cımbızla tebrik aldık sonunda senden @Harunnn60
hahah ayy bende bilmiyorum vlla ara verdiği zamanlar twetterde haltlar yemeye zaman buluyor 😵😵😵
önce şu 1.sezonu bitireyim dedim cnm yarın 97 yılıyla gelicez inşKız bu arada senin nostalji müzik programın noldu özledik
Ortalığı karıştırma şimdi.önce şu 1.sezonu bitireyim dedim cnm yarın 97 yılıyla gelicez inş
şuana kadar takip eden kişiler takip etmeye devam etseler yeter
Güzel bir etkinlik sayende küçükken dinlediğimiz ama hatırlamadığımız şarkıları yeniden hatırlıyoruz.önce şu 1.sezonu bitireyim dedim cnm yarın 97 yılıyla gelicez inş
şuana kadar takip eden kişiler takip etmeye devam etseler yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?