- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
@Bully gibi gözluk secenegine bas karsilik verme uzamasin tartisma
Benim dışımda kimseye yetki verme o zaman
canım sen yarışma için çok çalışıyosun ama @sokak sanati yanlış anlamasında
vekil başkan diyede bence ayrıcalık yapılmamalı@destere nasıl oy kullandı ise
umutta öyle oy kullanmalı bence
başkan yaptığımız kişi hertürlü yetkiyi alabilir yoksa farkı kalmıyor zaten destere geldiğinde survivorda oda benim gibi oy kullanacak bir haksızlık olmucak yarışmamızda sadece 1 kişi ayrıcalıktır oda başkanımız ben @eskici ve @denizz19 un kalbini kırmamak için tamam dedim ama hemen ortalık karışmış 5 dakıkada doğru şimdi elenen yarışmacılara yetki versek 1.haftadan beridir hatta 3 sezondur juri olanlar bana haksızlık yaptın diyecek oyüzden başkanımız dısındaya yetki vermemek en iyisi sokak sanati destere olmadığı için yetki aldı o dönünce aynen destere devam edecek yarışmamızdada 1 kişi dışında herkes eşit olucak yoksa bu işin cılkı çıkar önünü kapatamayızBir de bunu açıkladın mı üşenmedengit yemeğini yap.
Kısa yaz kısa.başkan yaptığımız kişi hertürlü yetkiyi alabilir yoksa farkı kalmıyor zaten destere geldiğinde survivorda oda benim gibi oy kullanacak bir haksızlık olmucak yarışmamızda sadece 1 kişi ayrıcalıktır oda başkanımız ben @eskici ve @denizz19 un kalbini kırmamak için tamam dedim ama hemen ortalık karışmış 5 dakıkada doğru şimdi elenen yarışmacılara yetki versek 1.haftadan beridir hatta 3 sezondur juri olanlar bana haksızlık yaptın diyecek oyüzden başkanımız dısındaya yetki vermemek en iyisi sokak sanati destere olmadığı için yetki aldı o dönünce aynen destere devam edecek yarışmamızdada 1 kişi dışında herkes eşit olucak yoksa bu işin cılkı çıkar önünü kapatamayız
Mesaj alındı.başkan yaptığımız kişi hertürlü yetkiyi alabilir yoksa farkı kalmıyor zaten destere geldiğinde survivorda oda benim gibi oy kullanacak bir haksızlık olmucak yarışmamızda sadece 1 kişi ayrıcalıktır oda başkanımız ben @eskici ve @denizz19 un kalbini kırmamak için tamam dedim ama hemen ortalık karışmış 5 dakıkada doğru şimdi elenen yarışmacılara yetki versek 1.haftadan beridir hatta 3 sezondur juri olanlar bana haksızlık yaptın diyecek oyüzden başkanımız dısındaya yetki vermemek en iyisi sokak sanati destere olmadığı için yetki aldı o dönünce aynen destere devam edecek yarışmamızdada 1 kişi dışında herkes eşit olucak yoksa bu işin cılkı çıkar önünü kapatamayız
Felsefe yapmak iyidir bazen.Sesli güldürdün
Erkin Koray bey şampiyon olamassa dağıtırım bu forumuZiynet elendi önümüz açık engel yok sıcak denizlere inme vakti geldibu hafta Gökhan dışında herhangi birisine tekmeyi basarızsonraki hafta zaten Gökhanın güzel şarkısı kalmayacağı için ona da tekmeyi atarız
aranizda karakedilerin dolastigi belli zaten.bende uzamasın istiyorum ama dosicim baksana yanlış anlıyor beni
kısacası falan yok acun gibi bir açıklama gerekiyordu ciddi bir iş yapıyoruz buradaKısa yaz kısa.
Efsaneye tekme atmak günahtır hatırlatayımFelsefe yapmak iyidir bazen.
Bu arada iki kişiye tekme atıyoruz bu hafta.
Erkin Koray bey diyecek , elini öpecek ve şampiyonluğunun karşısında diz çökeceksiniz !@Bully sana başarılar umarım kazanan sen olursun ki zaten kalan yarışmacılardan en sevdiğimde Gökhan Türkmen açık ve net.Burada kalıp çocukça şımaran insanlarla bir arada olmamak daha isabetli. See you
Ben atarım günahı da benim boynumaEfsaneye tekme atmak günahtır hatırlatayım
Sen daha şımart iyi pohpohluyorsun. Yoksa bunun dili bu kadar uzun değildi yüceltenler utansın.ayrıca @sokak sanati hiç kötüye kullanmadı yetkisini art niyetli kullanmadı hep dengeli dağıttı oylarını umutla benim oylarım pek denge değiştirmedi şuana kadar bizim sistemimiz herkese iyi puan dağıtmak
Ne halin varsa gör laBen atarım günahı da benim boynuma
Fark-ı ben sonunda pes ettirdim seni.Ne halin varsa gör la
ne yapayım cnm haksızlıkmı etti diyeyim orta yolu bulmaya çalısıyorum senle bir kaçgündür tatsız sohbetleriniz var umutla ama benle alakası yok sizi bağlar o aranızdaSen daha şımart iyi pohpohluyorsun. Yoksa bunun dili bu kadar uzun değildi yüceltenler utansın.
TerbiyesizFark-ı ben sonunda pes ettirdim seni.Ben varken Erkin'e ve destekçilerine rahat ve huzur yok.
Ben zaten haksızlık ettiğini söylemedim. Bu kadar şımartılmasına laf ediyorum sadece. Yoksa şimdiye kadar dizginlenirdi ama her seferinde şahlanıyor biraz daha.ne yapayım cnm haksızlıkmı etti diyeyim orta yolu bulmaya çalısıyorum senle bir kaçgündür tatsız sohbetleriniz var umutla ama benle alakası yok sizi bağlar o aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?