Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Benim dışımda kimseye yetki verme o zaman
canım sen yarışma için çok çalışıyosun ama @sokak sanati yanlış anlamasında
vekil başkan diyede bence ayrıcalık yapılmamalı
@destere nasıl oy kullandı ise
umutta öyle oy kullanmalı bence
Bir de bunu açıkladın mı üşenmeden
git yemeğini yap.
başkan yaptığımız kişi hertürlü yetkiyi alabilir yoksa farkı kalmıyor zaten destere geldiğinde survivorda oda benim gibi oy kullanacak bir haksızlık olmucak yarışmamızda sadece 1 kişi ayrıcalıktır oda başkanımız ben @eskici ve @denizz19 un kalbini kırmamak için tamam dedim ama hemen ortalık karışmış 5 dakıkada doğru şimdi elenen yarışmacılara yetki versek 1.haftadan beridir hatta 3 sezondur juri olanlar bana haksızlık yaptın diyecek oyüzden başkanımız dısındaya yetki vermemek en iyisi sokak sanati destere olmadığı için yetki aldı o dönünce aynen destere devam edecek yarışmamızdada 1 kişi dışında herkes eşit olucak yoksa bu işin cılkı çıkar önünü kapatamayız

Kısa yaz kısa.

Mesaj alındı.

Felsefe yapmak iyidir bazen.

Bu arada iki kişiye tekme atıyoruz bu hafta.

@Bully sana başarılar umarım kazanan sen olursun ki zaten kalan yarışmacılardan en sevdiğimde Gökhan Türkmen açık ve net.
Burada kalıp çocukça şımaran insanlarla bir arada olmamak daha isabetli. See you

ayrıca @sokak sanati hiç kötüye kullanmadı yetkisini art niyetli kullanmadı hep dengeli dağıttı oylarını umutla benim oylarım pek denge değiştirmedi şuana kadar bizim sistemimiz herkese iyi puan dağıtmak

Erkin Koray bey diyecek , elini öpecek ve şampiyonluğunun karşısında diz çökeceksiniz !

Sen daha şımart iyi pohpohluyorsun. Yoksa bunun dili bu kadar uzun değildi yüceltenler utansın.

Sen daha şımart iyi pohpohluyorsun. Yoksa bunun dili bu kadar uzun değildi yüceltenler utansın.
ne yapayım cnm haksızlıkmı etti diyeyim orta yolu bulmaya çalısıyorum senle bir kaçgündür tatsız sohbetleriniz var umutla ama benle alakası yok sizi bağlar o aranızda

ne yapayım cnm haksızlıkmı etti diyeyim orta yolu bulmaya çalısıyorum senle bir kaçgündür tatsız sohbetleriniz var umutla ama benle alakası yok sizi bağlar o aranızda
Ben zaten haksızlık ettiğini söylemedim. Bu kadar şımartılmasına laf ediyorum sadece. Yoksa şimdiye kadar dizginlenirdi ama her seferinde şahlanıyor biraz daha.