Emre Ozansoy
Süper Mod.
Hasta olduğunu biliyordum da Melek olduğunu tamamen unuttum. 😱
Umarım bir daha bu tarz bir karakterle karşımıza çıkmaz.![]()
Umarım.
Hasta olduğunu biliyordum da Melek olduğunu tamamen unuttum. 😱
Umarım bir daha bu tarz bir karakterle karşımıza çıkmaz.![]()
Gerçi bu saatten sonra yakın bir zamanda ekranlara dönmez gibi ama böyle bir karakter de kabul etmez herhalde.
Umarım.![]()
Dijital proje bekliyorum ben kendisinden.Gerçi bu saatten sonra yakın bir zamanda ekranlara dönmez gibi ama böyle bir karakter de kabul etmez herhalde.![]()
Yabancı Damat dizisinde de hastaydı, 3 dizideki rolünün de böyle olması kötü tesadüf.Gerçi bu saatten sonra yakın bir zamanda ekranlara dönmez gibi ama böyle bir karakter de kabul etmez herhalde.![]()
Umarım, oraya yakışır.Dijital proje bekliyorum ben kendisinden.![]()
Oha oha oha.Yabancı Damat dizisinde de hastaydı, 3 dizideki rolünün de böyle olması kötü tesadüf.![]()
Evet Antep'liydi orada da karakteri.Umarım, oraya yakışır.
------
Oha oha oha.O da Antep'te geçen bir diziydi sanırım, al bunla bir benzerlik daha.
![]()
Kanal D'de birkaç kez tekrarlarına denk geldim ve cidden güzeldi.Evet Antep'liydi orada da karakteri.İzlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum bak "ŞİDDETLE."
![]()
Vallahi çok güzeldi ben kaç kere baştan sona izlediğimi hatırlamıyorum.Kanal D'de birkaç kez tekrarlarına denk geldim ve cidden güzeldi.Bak şimdi böyle dedin ve üstelik süresi de kısa, izlenir bu dizi.
![]()
Şu ara durumlarım biraz karışık o yüzden en geç Mayıs'ın 3. haftası gibi başlamış olacağım, bu iddialı yorumlar beni çok motive etti.Vallahi çok güzeldi ben kaç kere baştan sona izlediğimi hatırlamıyorum.![]()
Başlarsan haberim olsun.Şu ara durumlarım biraz karışık o yüzden en geç Mayıs'ın 3. haftası gibi başlamış olacağım, bu iddialı yorumlar beni çok motive etti.![]()
Okey, söylerim.Başlarsan haberim olsun.![]()
Ne zaman izledin finalini ühhBir dizinin nasıl berbat bir final yapılabileceğini izletmişler.![]()
Yuh, birde 6 bölüm önceden belliydi final.Final diye diziyi yarıda bıraktılar resmen valla