Benim Adım Gültepe, Yeniliklerle Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konular birlestirildi. Her türlü duyuru ve tanitim icin tek konu acilabilir. @aserat54

Bekliyoruz.

Hayırlı oslun.
Aşkın Alfabesi'nin son bölümünü de okursan çok sevinirim @Yiğitt...

Ayrıca teşekkür ederim, Gültepe'ye de yorumlarını beklerim artık...

Ne zmaan basliycak @aserat54
Konular birleştirilmiş, Çarşamba akşamı başlayacağız bu arada...

Konular birlestirildi. Her türlü duyuru ve tanitim icin tek konu acilabilir. @aserat54
Peki takip edebilecek misin @Yakamoz-Asi?

@aserat54 hiç zamanım olmuyor ama başrol olursam okurum
Unutmuşum canım ben onu ya, bu gece mutlaka okuyacağım

Hahahha @Çiğdem- ciddi misin
Ben takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde

[/QUOTE]
hahahah evet yabancı takımlardan biri kazanmıs konusu açılmıs ben bu takımı tanıyorum şu oyuncuyu çok seviyorum keşke gol atsaymıs dedim hemen cevap geldi o futbolcu çoktan gitmiş hahahah ayy zaten ben hangi takımdan hangi oyuncuyu tanıyorsam o futbolcu o takımda olmuyor bu konuda çok kez rezil olmusumdur hatırlamıyorum sayısını

hahahah evet yabancı takımlardan biri kazanmıs konusu açılmıs ben bu takımı tanıyorum şu oyuncuyu çok seviyorum keşke gol atsaymıs dedim hemen cevap geldi o futbolcu çoktan gitmiş hahahah ayy zaten ben hangi takımdan hangi oyuncuyu tanıyorsam o futbolcu o takımda olmuyor bu konuda çok kez rezil olmusumdur hatırlamıyorum sayısını
[/QUOTE]

Peki okuyacak mısın diziyi @Çiğdem-?

Bence Günahkar2ın karşısında hiç şansı yok.
Maksat kendi gününde olsun. Yoksa herhangi bir günü de seçebilirdim...

Günahkar da önce kendisine baksın...

[/QUOTE]
tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım

tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım
[/QUOTE]
Artık dizide olmayan bir karakterle katarım seni, düşüneceğim...

Aa artik rol dileniyor @xemrexxx @aserat54 @destere 😱 😱

Kızım bu kadar düşmedin sen benim dizimde başrolsun @aserat54 un dizisinde basrol sayılirsin yeter sana 😉
Bu arada dizimi yakin zamanda oku
[/QUOTE]
Olup olmayacağı daha belli değil, sonuçta dizide olmayan bir karakter olacak olursa da... Yeniden Başlangıç'ın bitmesiyle boşluğa düştü tabii, onu da anla @cookies...

Artık dizide olmayan bir karakterle katarım seni, düşüneceğim...

Kızım bu kadar düşmedin sen benim dizimde başrolsun @aserat54 un dizisinde basrol sayılirsin yeter sana 😉
[/QUOTE]
Olup olmayacağı daha belli değil, sonuçta dizide olmayan bir karakter olacak olursa da... Yeniden Başlangıç'ın bitmesiyle boşluğa düştü tabii, onu da anla @cookies...
[/QUOTE]
Ayol zaten @Çiğdem- yeniden baslangicta yan roldeydi

Ona 2 mizin dizisi yeter.
Çok düştü bu aralar @Çiğdem- çok .
@pompy desteğini üstünden cekmeyecekti kızın. Halkin polisinden ayrildi sonra kariyeri düştü

[/QUOTE]
hahaha olsun cnmmm fazla mal göz çıkarmaz bence ben her diziye yeterim

Öyledir muhakak sende yanii
güldüğüme bakma ben gülmek için yer arıyorum bu aralar 🙁 ama itiraf et komikti
eskiden bu konuda @pompy den ne çekmiştik cnm hergün sihirli annem dönüyor yok ruhsar dönüyor haberleri açılıyordu hepsindede heyecanla giriyorduk sonra pompyın o karmasık senaryosunu görünce anlıyorduk hahaha

ahahaah
güldür beniii .D çok iyi geliyor bu stresli vize haftamda