BekliyorumNe zmaan basliycak @aserat54Konular birleştirilmiş, Çarşamba akşamı başlayacağız bu arada...
Konular birlestirildi. Her türlü duyuru ve tanitim icin tek konu acilabilir. @aserat54Peki takip edebilecek misin @Yakamoz-Asi?
Peki okuyacak mısın diziyi @Çiğdem-?Hahahha @Çiğdem- ciddi misinBen takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde
hahahah evet yabancı takımlardan biri kazanmıs konusu açılmıs ben bu takımı tanıyorum şu oyuncuyu çok seviyorum keşke gol atsaymıs dedim hemen cevap geldi o futbolcu çoktan gitmiş hahahah ayy zaten ben hangi takımdan hangi oyuncuyu tanıyorsam o futbolcu o takımda olmuyor bu konuda çok kez rezil olmusumdur hatırlamıyorum sayısını
tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarımPeki okuyacak mısın diziyi @Çiğdem-?
Artık dizide olmayan bir karakterle katarım seni, düşüneceğim...Peki okuyacak mısın diziyi @Çiğdem-?tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım
Aa artik rol dileniyor @xemrexxx @aserat54 @destere 😱 😱tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım
hahaha olsun cnmmm fazla mal göz çıkarmaz bence ben her diziye yeterim
Öyledir muhakak sende yaniihahah ne gülüyorsun beee başlıktan hemen yorum yapıp çıktım ne konuya baktım nede yorum okudum oyüzden
eskiden bu konuda @pompy den ne çekmiştik cnm hergün sihirli annem dönüyor yok ruhsar dönüyor haberleri açılıyordu hepsindede heyecanla giriyorduk sonra pompyın o karmasık senaryosunu görünce anlıyorduk hahahaÖyledir muhakak sende yaniigüldüğüme bakma ben gülmek için yer arıyorum bu aralar 🙁 ama itiraf et komikti
ahahaaheskiden bu konuda @pompy den ne çekmiştik cnm hergün sihirli annem dönüyor yok ruhsar dönüyor haberleri açılıyordu hepsindede heyecanla giriyorduk sonra pompyın o karmasık senaryosunu görünce anlıyorduk hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?