Benim Adım Gültepe, Yeniliklerle Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bekliyoruz. :)
Hayırlı oslun. :)

Bekliyoruz. :)
Hayırlı oslun. :)
Aşkın Alfabesi'nin son bölümünü de okursan çok sevinirim @Yiğitt... :)
Ayrıca teşekkür ederim, Gültepe'ye de yorumlarını beklerim artık... :)

Ne zmaan basliycak @aserat54
Konular birleştirilmiş, Çarşamba akşamı başlayacağız bu arada... :)

Konular birlestirildi. Her türlü duyuru ve tanitim icin tek konu acilabilir. @aserat54
Peki takip edebilecek misin @Yakamoz-Asi? :)

@aserat54 hiç zamanım olmuyor ama başrol olursam okurum :F Unutmuşum canım ben onu ya, bu gece mutlaka okuyacağım :)

Hahahha @Çiğdem- ciddi misin :F Ben takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde :X

Hahahha @Çiğdem- ciddi misin :F Ben takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde :X[/QUOTE]
hahahah evet yabancı takımlardan biri kazanmıs konusu açılmıs ben bu takımı tanıyorum şu oyuncuyu çok seviyorum keşke gol atsaymıs dedim hemen cevap geldi o futbolcu çoktan gitmiş hahahah ayy zaten ben hangi takımdan hangi oyuncuyu tanıyorsam o futbolcu o takımda olmuyor bu konuda çok kez rezil olmusumdur hatırlamıyorum sayısını :F:F:F

Hahahha @Çiğdem- ciddi misin :F Ben takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde :X
hahahah evet yabancı takımlardan biri kazanmıs konusu açılmıs ben bu takımı tanıyorum şu oyuncuyu çok seviyorum keşke gol atsaymıs dedim hemen cevap geldi o futbolcu çoktan gitmiş hahahah ayy zaten ben hangi takımdan hangi oyuncuyu tanıyorsam o futbolcu o takımda olmuyor bu konuda çok kez rezil olmusumdur hatırlamıyorum sayısını :F:F:F[/QUOTE]

Peki okuyacak mısın diziyi @Çiğdem-? :)

Bence Günahkar2ın karşısında hiç şansı yok.:A
Maksat kendi gününde olsun. Yoksa herhangi bir günü de seçebilirdim... :)
Günahkar da önce kendisine baksın... :F

hahahah evet yabancı takımlardan biri kazanmıs konusu açılmıs ben bu takımı tanıyorum şu oyuncuyu çok seviyorum keşke gol atsaymıs dedim hemen cevap geldi o futbolcu çoktan gitmiş hahahah ayy zaten ben hangi takımdan hangi oyuncuyu tanıyorsam o futbolcu o takımda olmuyor bu konuda çok kez rezil olmusumdur hatırlamıyorum sayısını :F:F:F
Peki okuyacak mısın diziyi @Çiğdem-? :)[/QUOTE]
tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım :F:F:F

tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım :F:F:F[/QUOTE]
Artık dizide olmayan bir karakterle katarım seni, düşüneceğim... :)

tabikide cnm bunuda zevkle takip ederim artık banada bir rol belirlersin yanı yan rol olmasıda önemli değil ben bir şekilde ön pilana çıkarım :F:F:F
Aa artik rol dileniyor @xemrexxx @aserat54 @destere 😱 😱

Kızım bu kadar düşmedin sen benim dizimde başrolsun @aserat54 un dizisinde basrol sayılirsin yeter sana 😉
Bu arada dizimi yakin zamanda oku :)[/QUOTE]
Olup olmayacağı daha belli değil, sonuçta dizide olmayan bir karakter olacak olursa da... Yeniden Başlangıç'ın bitmesiyle boşluğa düştü tabii, onu da anla @cookies... :)

Artık dizide olmayan bir karakterle katarım seni, düşüneceğim... :)

Kızım bu kadar düşmedin sen benim dizimde başrolsun @aserat54 un dizisinde basrol sayılirsin yeter sana 😉
Olup olmayacağı daha belli değil, sonuçta dizide olmayan bir karakter olacak olursa da... Yeniden Başlangıç'ın bitmesiyle boşluğa düştü tabii, onu da anla @cookies... :)[/QUOTE]
Ayol zaten @Çiğdem- yeniden baslangicta yan roldeydi :)
Ona 2 mizin dizisi yeter.
Çok düştü bu aralar @Çiğdem- çok .
@pompy desteğini üstünden cekmeyecekti kızın. Halkin polisinden ayrildi sonra kariyeri düştü :(

hahaha olsun cnmmm fazla mal göz çıkarmaz bence ben her diziye yeterim :F:F:F

Öyledir muhakak sende yanii :D güldüğüme bakma ben gülmek için yer arıyorum bu aralar 🙁 ama itiraf et komikti :A
eskiden bu konuda @pompy den ne çekmiştik cnm hergün sihirli annem dönüyor yok ruhsar dönüyor haberleri açılıyordu hepsindede heyecanla giriyorduk sonra pompyın o karmasık senaryosunu görünce anlıyorduk hahaha :F:F